Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtti fellángolás? Normális ez az érzés? Mit tegyek most?
Augusztusban lesz az esküvőm.
Szeretem a páromat, 5 éve vagyunk egy pár, 2 éve vagyunk jegyesek. Nagyon sokáig már-már beteges vonzódást éreztem, csak akkor voltam nyugodt és boldog, ha vele voltam. Ha fél napot külön voltunk, már hiányzott. Még 5 év után is azonnal pillangók vannak a gyomromban, ha meglátom, vagy ha ír, hív, keres.
Együtt tervezzük a jövőnket, viszont nemrég megismertem valakit.
A párom mellett nem nagyon voltam fiatalabbakkal, korombeliekkel, mert ő idősebb, így idősebb a baráti társasága is. Nekem a régi gimis, egyetemi barátnőim megmaradtak, de az ő párjaikra, testvéreikre sosem néztem "úgy". Ha eljártam barátnőkkel erre-arra, utazni, bulizni, megállapítottam, ha helyes volt valaki, de ennyi, nem tudtam elvonatkoztatni a páromtól, azonnal hozzá hasonlítottam mindenkit és hogy ők mennyivel kevesebbek.
Erre most felbukkant egy korombéli srác, 27 éves (én 25 vagyok).
A legjobb barátnőm által találkoztunk, az ő párjának a legjobb barátja, eddig külföldön élt, most költözött haza, baráti nyaralós hétvégén találkoztunk.
Mikor először beszéltünk, azt éreztem, hogy jó végre korombelivel beszélgetni, fiatalok között lenni. Egész este kerestük egymás társaságát, másnap is volt egy medencézős after, ott is jól elvoltunk és kb. vártam, hogy melyik közösségi oldalamon fog felbukkanni... De bennem volt az is, hogy fogalma sincs, hogy menyasszony vagyok, mit fog majd gondolni? (nem volt rajtam a gyűrűm, mert külföldön nem érvényes a biztosítás rá)
Ez 2 hete volt, azóta néha beszélgetünk iMessage-en. És azt vettem észre, hogy izgulok, mikor ír, fog-e írni aznap?
Kérdezett a lánybúcsúmról, de pl. az esküvőről semmit, a páromról sem.
Az a baj, hogy ezt, amit nála érzek néha, sosem éreztem senkinél, csak a vőlegényemnél. De akkor szingli voltam, nem az esküvőmre készültem...
"Az a baj, hogy nagy közöttünk a korkülönbség, 22 év."
A korkülönbség eddig is ennyi volt, tudtál róla, és ennyi is fog maradni.
Ha ez neked baj, akkor baj van a kapcsolatotokkal is.
Mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!