Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés virágot kapni egy férfitól?
Ma hazafelé a buszon volt az ölemben egy csokor, amit én vettem magamnak, és a mellém leülő nő kedvesen megdicsérte, és mosolyogva mondta, hogy “biztosan nagyon szeret”, nem értettem mire gondol, ezért megkérdeztem, hogy hogy érti. És mondta, hogy azt feltételezte, hogy biztos férfitól kaptam, és arra mondta, hogy akkor biztosan szeret.:) Aztán mondta, hogy az ő férje is szokott neki csak úgy virágot venni, és ahogy mesélte annyira kedvesen mosolygott. Látszott rajta, hogy szeretettel beszél férjéről. ☺️
Igazából akkor tudatosult bennem, hogy én még sosem kaptam ilyen romantikus töltettel virágot. Férfi rokontól ünnepekre, meg persze ballagás, stb kaptam. De romantikus módon még soha, pedig nagyon szeretem a virágokat.:) Bár jelenleg szingli vagyok, de azért elszomorító felismerés volt kicsit. Volt már barátom, meg azért jó pár randim, de ilyenre még nem volt példa. Meg egyébként így csokit/nasit, ilyesmit se nagyon. Mostanában amúgy is kicsit úgy egyedül éreztem magam, de ez most betette a kaput egy kicsit.😄🙈
Más lányok (akik szoktak kapni), milyen érzés virágot (vagy egyéb mást, amit szeretsz) kapni? 21L
Szóval a kedves férfiak tényleg léteznek.🥰 De szuper, hogy ilyen párotok van, nagyon örülök neki.:)
#3 nyugi, nekem sem volt eddig sok szerencsém, de ez majd alakul.:) Biztosan te is megtalálod majd azt, aki szeret téged.:) Én igyekszem ebben hinni.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!