Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a férfinek?
Nem igazodok ki rajta,sokat találkozunk viszonylag.Chaten ritkán beszélünk hol ő ír hol pedig én.Szemkontaktust tart velem,mintha mindig igyekszne megnevettetni.A szemeiben látok valami furcsa csillogást.Mintha becézgetni is elkezdett volna.Érdeklődő felém azt hiszem.De annyira nem egyértelmű ez nekem.Valaki?:D
Egyidősek vagyunk egyébként. 25/L
Egészen egyértelmű, hogy többet érez irántad. Valószínűleg szégyenlős, nem mer lépni feléd. Figyeld a testbeszédét, az sokat elárul illetve van még egy nagyon árulkodó jel, ha ideges és zavarban van a közeledben. Társaságban amikor mondasz valamit, ő az első aki azonnal rád figyel és teljes figyelemmel hallgat. Ezekre a jelekre figyelj.:)
Én azt gondolom, hogy ő egy olyan férfi aki akkor lesz bátrabb, ha szinte biztos abban hogy te is kedveled őt és nyitott vagy rá. Ehhez viszont meg kell erősítened, egy kicsit egyértelműbben kimutatni, hogy tetszik neked. Sok sikert és mesélj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!