Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 55 eves párom megkérte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

55 eves párom megkérte a kezem. Lehet közös jövőnk ennyi korkulönbséggel?

Figyelt kérdés
33 eves vagyok, a pàrom 55 èves (en vagyok a nő). 3 ève vagyunk egyutt, nagyon boldog vagyok vele, szerelmes vagyok. Van ket felnott gyereke, veluk is jo a kapcsolatom, kedvelnek engem szerencsere. Megkerte a kezem a pàrom, azt mondta ugy erzi en vagyok elete szerelme es ha en hajlando vagyok ra felaldozni a fiatalsagomat szeretne elvenni felesegul. Az erzeseim ketsegtelenek, viszont eleg realisan latom a vilagot igy megfordult a fejemben mi lesz 10-20 ev mulva, mukodhet e ez a dolog hosszu tavon kozottunk? Masok tapasztalatait szivesen fogadnam, akik voltak vannak esetleg ilyen helyzetben. A szivem azt mondana, hogy igen persze hát rá vartam egesz eletemben( kinlodtam a fiatalabb ferfiakkal mindig), az eszem azt mondja gondold at mielott hozza mesz. Gyereket is szeretne tolem, en is szeretnek egy gyereket mindenkeppen.
júl. 3. 08:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

Nálunk működik a szex, a férjem 62.

És voltam már 30 éves koromban egy 30 éves impotens pasival.

Nem korfüggő.

júl. 3. 12:52
 12/17 Grizesteszta ***** válasza:
#10: Nem kerdojelezem meg, hogy igaz, smit irsz, de hogy a matek nem jon ki, az tuti....
júl. 3. 13:02
 13/17 anonim válasza:
nem voltam ilyen helyzetben, de igen reálisam látod a helyzetet és jogosak a kételyeid. végső soron ezt nektek (neked) kell eldönteni. a párod felnőtt gyerekei mit szólnának a kistesóhoz?
júl. 3. 13:43
 14/17 anonim ***** válasza:

12.

Igazad van, nem 27-28, hanem 37-38 körül van.

júl. 3. 14:32
 15/17 A kérdező kommentje:

A parom gyerekei felnottek külön élnek màr, szerintem tudjàk hogy benne van a pakliban, nem hiszem, hogy zavarná oket. Sokszor jarnak at hozzank, egyutt unneplunk mindent, igy van ez rendjen. Nyilvan sejthetik, hogy mivel nekem meg nincsen gyerekem szeretnek majd.

Annyit elmondanek a páromról, hogy nagyon fiatalos es sportos, sőt nálam fittebb. Profi síelő, autoversenyzik, tenyleg allandoan sportol, nem egy “nagypapi” kinezetű embert kell elkepzelni :) mondhatnàm, hogy fiatalon tartom őt, de ez inkabb fordítva van, mert miota vele vagyok figyelek jobban oda arra, hogy sportoljak es egeszsegesen éljek. Tudom, hogy 10-20 ev mulva ő egy idős ember lesz már , de arra is gondoltam mi a garancia arra, hogy egy velem egy idos ferfival egyutt maradnék 10-20 évig. Annyi válás van már manapsàg, annyi szornyu tragedia es baleset tortenik az emberekkel.. ez pl nem korfuggo. Nehez kerdes tudom. Mert nem ez a papírforma. De jelenleg ket valasztasom van ugy erzem, mivel erzelmek fuznek hozza. Az egyik ha vele maradok és epítünk közös jovot, lesz ami lesz… a másik pedig ha azt mondom, hogy akkor vége, mert ha nem gondolom vele komolyan akkor nyilvan nem huzom se az ő idejet se a sajatomat. Tudom kivulrol konnyu azt mondani, hogy vessek veget neki, mert nincs jovonk, de ez nagyon nehez dontes, ha az ember szerelmes :/

júl. 3. 21:22
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

#15 hallgassál már el akkor aztán szüljél egy nagypapának gyereket és tedd ki annak, hogy elveszítse korán az apját.

Mi értelme volt ennek a kérdésnek..

júl. 4. 01:04
 17/17 Grizesteszta ***** válasza:
#15: En- lenyegeben ilyen szituban- a ferfit vslasztottam- egy kulonbdeg volt, de az nagyon-nagyon lenyeges: nem akartunk gyereket. Nem tudom, hogyan dontenek a helyedben, de azt hiszem, ha anxagilag stabil vagy, tehat fel tudnad nevelni a gyereket egyedul is, akkor en bevallalnam. Mert mi elvaltunk 20 ev utan, de nem a korkul.miatt. Sok szrrencset neked!
júl. 4. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!