Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
55 eves párom megkérte a kezem. Lehet közös jövőnk ennyi korkulönbséggel?
Nálunk működik a szex, a férjem 62.
És voltam már 30 éves koromban egy 30 éves impotens pasival.
Nem korfüggő.
12.
Igazad van, nem 27-28, hanem 37-38 körül van.
A parom gyerekei felnottek külön élnek màr, szerintem tudjàk hogy benne van a pakliban, nem hiszem, hogy zavarná oket. Sokszor jarnak at hozzank, egyutt unneplunk mindent, igy van ez rendjen. Nyilvan sejthetik, hogy mivel nekem meg nincsen gyerekem szeretnek majd.
Annyit elmondanek a páromról, hogy nagyon fiatalos es sportos, sőt nálam fittebb. Profi síelő, autoversenyzik, tenyleg allandoan sportol, nem egy “nagypapi” kinezetű embert kell elkepzelni :) mondhatnàm, hogy fiatalon tartom őt, de ez inkabb fordítva van, mert miota vele vagyok figyelek jobban oda arra, hogy sportoljak es egeszsegesen éljek. Tudom, hogy 10-20 ev mulva ő egy idős ember lesz már , de arra is gondoltam mi a garancia arra, hogy egy velem egy idos ferfival egyutt maradnék 10-20 évig. Annyi válás van már manapsàg, annyi szornyu tragedia es baleset tortenik az emberekkel.. ez pl nem korfuggo. Nehez kerdes tudom. Mert nem ez a papírforma. De jelenleg ket valasztasom van ugy erzem, mivel erzelmek fuznek hozza. Az egyik ha vele maradok és epítünk közös jovot, lesz ami lesz… a másik pedig ha azt mondom, hogy akkor vége, mert ha nem gondolom vele komolyan akkor nyilvan nem huzom se az ő idejet se a sajatomat. Tudom kivulrol konnyu azt mondani, hogy vessek veget neki, mert nincs jovonk, de ez nagyon nehez dontes, ha az ember szerelmes :/
#15 hallgassál már el akkor aztán szüljél egy nagypapának gyereket és tedd ki annak, hogy elveszítse korán az apját.
Mi értelme volt ennek a kérdésnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!