Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a barátnőmet arra, hogy dolgozzon végre?

Figyelt kérdés

Semmi normális munka-, vagy jövőképe. Elvégezte a kommédiát, újságíró akart lenni. Utána blogot kezdett írni, majd kitalálta, hogy filmezéssel akar foglalkozni, elkezdett filmes suliba járni, hogy rendező lesz. Ezt követően újra tinikori álmát valósította meg, és 2x egymás után indult az egyik tehetségkutatóban, ami miatt énekórákra járt hetente többször előtte 1 évig. Utána jött a sütés, mint szenvedély, itthon minden nap új torta, pite, anyám kínja. Ezután “divattervező” akart lenni. Ezt követte a sminkes/szempillás tanulás, hogy ő szalont nyit. El is végzett egy képzést, szerintem ennél tartott a legtovább a lelkesedése, de mikor már dolgoznia kellett volna benne, mégsem tetszett neki. Most pedig TikTokra próbál betörni, azzal, hogy szépségtippeket, utazási ötleteket írogat és tesz ki, meg videózza egy napját.

Próbálok támogató lenni, érdeklődni ezek iránt, de mikor mutatja, hogy 2 óráig szerkesztgetett egy “Hogyan legyél egységesen barna nyáron?” videót, lekaparnám az arcom… Vagy mikor lenne egy szabad hétvégém, mennénk erre-arra, kirándulnánk, de vegyem fel 6-szor, ahogy elindul az étterem felé, ahogy sétál az erdőben, csináljunk együtt sétálós videót, lehetőleg 3 szögből. 220 feliratkozója van, változó megtekintésekkel, van videója, amit megnéztek 15 ezren, másikat csak 70-en. Pénzt ezzel nem keres, azt mondja, ez hobbi csak, de elkezdi tudatosabban szerkeszteni az Instagramját is, mert ott is követik majd úgyis. Tehát most influencer akar lenni.

Nekem ezt nehéz megemészteni, mert én olyan családból jövök, ahol mindenki tanult, olyan diplomát szerzett, amivel később el is helyezkedett. Én is a rezidensképzésemet csinálom épp, és lehet, hogy gorombának tűnök ezzel, de mikor hazaesek egy hétvégi ügyeletet követően, ő pedig azzal vár, milyen fáradt, mert összevágott 3 videót, és menjek már el a boltba bevásárolni, vagy menjünk el étterembe, akkor kiakadok. Az én fizetésemből élünk, ő pár havonta dolgozik valahol 2-3 hetet, de felmond, mert fáj a hasa, utálja a főnöke, messze van a munkahelye. Semmibe nem akar energiát fektetni, mindig kitalál valami nevenincs munkát, hogy majd azzal milyen jól fog boldogulni, de utána sem néz ezeknek rendesen.

Pl. mikor sütögetett, ő cukrászdát akart nyitni, de nem fogta fel, hogy ez úgy nem működik, hogy bérel egy helyiséget a belvárosban, ahová viszi az előző nap itthon megsütött tortákat és eladogatja. Nyúz az eljegyzéssel, esküvővel, gyerekkel.

De amíg 1 hónapot nem bír ki egy munkahelyen, hogy akar gyereket? Az is fárasztó, sokkal jobban, mint egy 6-8 órás állás.

Nem mondom, hogy rosszul keresek, de így, hogy mind a ketten a fizetésemből élünk, nem is úszunk a pénzben. Főleg, hogy neki kell a pénz körmösre, fodrászra, a marketingesek álma azzal, ha meglát valami sz,rt, azonnal kell neki.

2024. júl. 2. 19:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%
Ő soha nem fog dolgozni se takarítani. Inkább fizessen neki az anyja, apja takarítót, szakácsot és ne te csináld meg. De ha nem tetszik a mentalitása (nem csoda) akkor engedd el a kezeit örökre.
2024. júl. 2. 20:27
 12/32 A kérdező kommentje:

Szülei szépen lassan áttestálják teljesen rám.

Régen, mikor összeköltöztünk, még nagyjából ment ez az 50-50, több pénzt kapott otthonról. Utána beköltöztünk a lakásába, az apja 100 ezerre csökkentette az otthonról jövő pénzt, mondván, a lánya itthon többet tud segíteni, azzal is hozzájárul az életünkhöz, ezért anyagilag én vállaljak többet, mert keveset vagyok itthon.

2024. júl. 2. 20:30
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak tényleg. Ez a csaj egy elkényeztetett kis hercegnő.

De rafkós nagyon ilyen fantázia és ötletkészség nem minden napi.

Ha jót akarsz magadnak, szakíts vele. Nincs jövőtök együtt az biztos.

2024. júl. 2. 20:34
 14/32 A kérdező kommentje:
Csak azért 5 évet nem tudok olyan könnyen kidobni az ablakon.
2024. júl. 2. 20:36
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem de telik az idő és majd többet fogsz kidobni.
2024. júl. 2. 20:38
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Nézd el fogod tudni tartani orvos fizetésből az nem kérdés.

De, ez nem kapcsolat

Nem is beszélve arról hogy ott van körülötted rengeteg olyan csaj aki ennek a full ellenkezőjét tolja. Nem biztos hogy ki fogsz tartani egy ilyen mellett.

A másik hogy az sem biztos hogy ő ki fog veled tartani mert uncsizni fog mert te éjjel nappal azért fogsz magán rendelni hogy neki minden meglegyen. Ekkor fog ő ezért félre kurni.

Ez így nem maradhat szerintem szakítani kell nincs mese.

2024. júl. 2. 20:38
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
De ki kell mert nehezebb lesz 10+ évet főleg gyerekekkel.
2024. júl. 2. 20:39
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem tudod rávenni. Ő egy örök gazdag gyerek marad , akit eltarthatsz és megcsinálhatsz helyette mindent, amihez nincs kedve, mert ezt szokta meg és te így fogadtad el. Szóval melletted, ha fejre állsz se fog megváltozni már. Tiéd a döntés, hogy ennek tudatában mit teszel.
2024. júl. 2. 20:40
 19/32 anonim ***** válasza:
24%
Ez az amikor hiába az egyetem akkor se vagy eléggé okos és rendesen csicska vagy egy kényes lány mellett aki szarba se néz. Lapátolj össze gerincet és tégy pontot kapcsolatnak nem nevezhető viszonynak kettőtök között vagy szenvedj míg ki nem tesz ő téged.
2024. júl. 2. 20:46
 20/32 anonim ***** válasza:
91%
Előttem leírtak mindent. Vagy beszélhetek apucival, hogy tartsa el. Amúgy, apám milliárdos lenne, lehet én se dolgoznék, mert minek? Apu vegyen neki még 2 lakást és adjatok ki. Probléma megoldva.
2024. júl. 2. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!