Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat ölelgetem a barátnőmet? Létezhet ilyen?
Nagyon imádom. Olyan kis kedves, aranyos, csinos. Amióta együtt élünk, sokkal többet tudom ölelgetni. Reggeli készülődéskor pár másodpercre, közös főzéskor, közös filmnézéskor, szex után , alvás közben is összebújunk, szerintem kettesben folyamatosan ölelgetem. Egyébként szereti. Ha megyünk valahová társaságba, akkor mindig átkarolom a derekát, amikor csak lehetséges.
Valaki a múltkor poénból megjegyezte, hogy kb össze vagyunk nőve. És amúgy elgondolkodtam, és tényleg. Én ő előtte nem voltam ilyen, senkit nem öleltem meg ennyiszer. Létezhet, hogy ez túl sok?
Azt mondja, hogy nem zavarja, sőt, kifejezetten szereti. Meg amúgy ő is szokott ölelgetni.
Csak érdekel, hogy mikor lehet túl sok az ölelés. Nálunk ez nem merült fel amúgy
Ha őszinte és mély a szerelem akkor nem hiszem, hogy sok tudna lenni :D
Velem olyan volt, hogy második randin a srác annyit ölelt meg csókolt (ráadásul a csók kifejezetten kva szar volt), hogy levegőt alig kaptam, és hiába szóltam neki, max 5 percre hagyta abba. Na az sok volt. Felnőttek vagyunk nem abból kell állnia a randinak hogy csók az egész program :D Bár neki valszeg első volt így 24 évesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!