Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi lehet ez? Mi változhatott?
Figyelt kérdés
Korábban nem igazán kedvelt engem egy személy sőt elmondása szerint ideges volt mindig mikor a közelemben volt és sokszor került ha csak tudott és elég gyilkos szemekkel nézett rám. Most viszont rengeteget néz de már nem gonosz szemekkel. Sokszor mosolyog illetve megszólított és beszélgettünk. (Nő az illető) Ugyanúgy ideges a közelemben azt látom rajta továbbra is de ugyanúgy megszólít.
Mi történhetett vele? Mi lehet ez?
2024. júl. 1. 17:42
2/11 anonim válasza:
Már dugják rendszeresen,így jobb a hangulata.
3/11 anonim válasza:
Párom volt így. Aztán jobban megismertük egymást és 22 éve szerelmesek vagyunk egymásba.
4/11 A kérdező kommentje:
3# Az a poén hogy mikor korábban én próbáltam vele jóban lenni akkor elutasító volt és még a korábbinál is jobban be volt rám rágva most meg ez van 😅
2024. júl. 1. 18:11
5/11 anonim válasza:
Pont ez volt nálam is. Fél évvel a járásunk elött elzavart. Hülyének tartott. Próba szerencse. Csak vigyázz a nyakadon marad 40 évre.
6/11 A kérdező kommentje:
És mi történt ami miatt mégis összejöttetek? Nem bánnám ha a nyakamon maradna 😅
2024. júl. 1. 19:02
7/11 anonim válasza:
Haverok nélkül figyelmes voltam vele.
8/11 anonim válasza:
Hülye pitsa és te is hülye phasz vagy ha egyáltalán szóba állsz vele.
9/11 anonim válasza:
Lehet, eddig volt valakije, ezért így próbált távol maradni tőled, ill. távol tartani magától.
Most szakított, és így már tudna közeledni :-)
N
10/11 A kérdező kommentje:
9# Most meg elbújik elmenekül ha meglát de sutyiban néz mert többször észrevettem 😂
2024. júl. 4. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!