Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedni, hogy a párom eltartson, amíg lediplomázom? Hagyjam, vagy sem?
Jövőre fogok záróvizsgázni az egyetemen, lassan 1 éve diákmunkázom mellette.
Utálom, az az igazság. Ügyfélszolgálatos munka, tele hülye ügyféllel, mellettük a vezetőség is figyel, ugrik mindenre, ott vonnak a fizetésemből, ahol tudnak stb.
100-120 ezer között keresek, de már ott tartok, hogy ha másnap dolgozom, előtte este gyomorgörcsöm van, feszült vagyok, mindentől ideges leszek.
A párom dolgozik, elég jól is keres, hétszámjegyű a jövedelme mindennel együtt. Látja, amin átmegyek, ő azt mondja, hogy nem szorulunk rá arra a pénzre, ne folytassam, mert nem akarja látni, ahogy tönkremegyek egy olyan munka miatt, ahol 2 perc alatt találnak majd mást a helyemre.
Mind a kettőben igaza van, mert hiába van saját fizetésem, nem sok mindenre elég... A telefonomban ott vannak az ő kártyái, a hónap felétől kb. azokkal fizetek már.
Mondta, hogy ha szeretném, ő a mostani fizetésem többszörösét is átutalja nekem minden hónap elején, úgy lesz "saját pénzem" is.
Örülnék ennek, hatalmas kő esne le rólam, de ott van az, hogy nem akarok én lenni a lány, akiről azt hiszi majd mindenki, hogy kifogta magának az aranyhalat és beleült a készbe csak.
Nem hagynám és soha nem is hagytam. Az anyagi függetlenség a lelki béke záloga.
Támogatói kapcsolataim viszont vannak és voltak is :D Azokban pont az a jó, hogy mellette megmarad a függetlenséged.
Nem hiszem, hogy nagylábon élnék, azért 120 ezer Ft nem az az összeg, amit lehetetlen lenne elkölteni.
A szüleimtől 23 évesen már nem akarok zsebpénzt kérni.
Gondolkozz. Nem árt meg. Támogatói kapcsolat = üzlet tiszta keretek között. Szerelmem pénzel = mennyi ideig, mit vár el cserébe, mi lesz, ha megromlik a kapcsolat? A közösködésnek és az “önzetlen” segítésnek nem gyakran van jó vége. Plusz anyagi függetlenségnek lőttek.
Én ha jól kerestem volna anno, akkor minden további nélkül szívből segítettem volna azt, akit szeretek.
Viszont azért az, hogy lenézel munkákat, amiket írtál...
Én mérnökként végeztem, melette dolgoztam mekiben meg voltam tesco-ban is diákmunkán. Rühelltem, mint a szart. És a szakomon nem volt "üresjárat".
De mondom azért, örültem volna, ha valaki segít. "Családom" nem "tudott". Én elfogadnám.
Viszont, aztán mehet a savhányás.
Azért megnézem a válaszokat, ha ezt egy férfi tette volna fel, meg a pontozást is.
Már most látom, hogy 0%
Az mitől lenézés, ha leírom a tényeket?
Igen, jobb egy home office munka, mint a raktározás, csomagolás. Ebben semmi lenézés nincs, ez tény.
Jobb persze, de akkor nincs kérdés, már a HO-t sem bírod, akkor meg fogadd el a segítséget, azt kész.
Utálsz dolgozni, amit megértek, én is utálom, de még nekem 25 évig muszáj lesz.
Legjobbakat neked, őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!