Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Engedni, hogy a párom eltartso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedni, hogy a párom eltartson, amíg lediplomázom? Hagyjam, vagy sem?

Figyelt kérdés

Jövőre fogok záróvizsgázni az egyetemen, lassan 1 éve diákmunkázom mellette.

Utálom, az az igazság. Ügyfélszolgálatos munka, tele hülye ügyféllel, mellettük a vezetőség is figyel, ugrik mindenre, ott vonnak a fizetésemből, ahol tudnak stb.

100-120 ezer között keresek, de már ott tartok, hogy ha másnap dolgozom, előtte este gyomorgörcsöm van, feszült vagyok, mindentől ideges leszek.

A párom dolgozik, elég jól is keres, hétszámjegyű a jövedelme mindennel együtt. Látja, amin átmegyek, ő azt mondja, hogy nem szorulunk rá arra a pénzre, ne folytassam, mert nem akarja látni, ahogy tönkremegyek egy olyan munka miatt, ahol 2 perc alatt találnak majd mást a helyemre.

Mind a kettőben igaza van, mert hiába van saját fizetésem, nem sok mindenre elég... A telefonomban ott vannak az ő kártyái, a hónap felétől kb. azokkal fizetek már.

Mondta, hogy ha szeretném, ő a mostani fizetésem többszörösét is átutalja nekem minden hónap elején, úgy lesz "saját pénzem" is.

Örülnék ennek, hatalmas kő esne le rólam, de ott van az, hogy nem akarok én lenni a lány, akiről azt hiszi majd mindenki, hogy kifogta magának az aranyhalat és beleült a készbe csak.

2024. jún. 30. 23:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%

Mennyivel szebb lenne a világ, ha az emberek kedvesek lennének egymáshoz, örülnének egymásnak, és nem folytonosan irigykednének!

Kérdező, nappali mellett nagyon nehéz dolgozni, valamelyik szak mellett nem is lehet, tudom, én is csináltam, és nagyon örültem volna a párom részéről egy ilyen segítőkész ajánlatnak, örülnék, hogy így támogat. Ez is kéne legyen a normális. Egy évről van már csak szó, a diákmunka pedig tényleg nem hoz annyi pénzt, hogy osszon vagy szorozzon. Végezd el az egyetemet, hogy legyen rendes munkád, amit szeretsz! :)

2024. júl. 1. 00:35
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy meggyőztem már magam bármiről.

De igen, szerintem rosszabb egy csomagolós munka, a városon kívül, ahová hajnalban kell menni, mint egy olyan, amit akár az ágyamból is végezhetek, pizsamában. Vagy hajnalig állni a pultban, elviselni a sok részeget, takarítani az összehányt mosdókat, talpalni estétől hajnalig, másnap meg bemenni az egyetemre déltől estig.

2024. júl. 1. 00:45
 13/30 anonim ***** válasza:
84%

Ez egy álom pasi!

Ismered a mondást: ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el!

2024. júl. 1. 01:22
 14/30 anonim ***** válasza:
61%
Ha zavar, hogy az ő pénzéből fogsz élni, visszafizetheted neki majd egy év múlva, ha már lesz önálló kereseted. Írjatok róla papírt.
2024. júl. 1. 01:28
 15/30 anonim ***** válasza:
16%
Az is luxus hogy neked semmilyen munka nem megfelelő. Sok kitartott nő van, te is lehetsz az.
2024. júl. 1. 01:41
 16/30 anonim válasza:
82%

Nem hinném hogy amiatt mondta volna azt, hogy kiváltaná a munkádat és hogy "saját pénzt" biztosítana, hogy aztán ezt számonkérje rajtad 1-2 év múlva. Például én se tudnám végignézni, hogy a párom egy idegroncsá válik miközben egy fizetésből is megtudnánk mindketten élni.

Ezzel a "nem akarok én lenni a lány, akiről azt hiszi majd mindenki..." gondolattal meg ne foglalkozz, magatoknak élitek az életetek és egymásért vagytok a párkapcsolatban. Nem az anyós meg a szomszéd Marika néni véleményéért.

2024. júl. 1. 01:57
 17/30 anonim ***** válasza:
19%
Szüleid nem tudnak eltartani? Ha 18 évig el tudtak, most is el tudnak. Igaz, a lakhatás plusz költség, hiszen egyetemig csak ruházniuk kellett, meg kaját adni, de a lakhatás felét csak ki tudnád fizetnie másfajta munkából is, home office vagy alkalmi munka. A másik felét állná a párod, az mégse több százezer lenne egy hónapban.
2024. júl. 1. 02:39
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
Ha zavarna, hogy ő utalgat, akkor nézelődj más munka után, biztosan van másik home office munka is, de ebben a helyzetben én simán felmondanék gond nélkül, és ha nem is akarnám, hogy egy éven át eltartson a másik, legalább nem kellene SOS azonnal másik munkát találnom, de heti szinten ránézhetnék, raktak-e fel nekem való munkákat. Ha két hónap után találsz valamit, akkor akkor.
2024. júl. 1. 05:26
 19/30 anonim ***** válasza:
54%

Én nem engedném. Házasságban, amikor már jön a gyerek, az már más tészta, de csak azért, mert nem álmaim munkáját csinálom épp, biztos nem engedném.

(Voltam hasonló helyzetben, nem párral, hanem jobb módú szülőkkel, azt se engedtem.)

2024. júl. 1. 05:49
 20/30 anonim ***** válasza:
60%

Fogadd el a támogatást, így legalább csak a tanulmányaidra tudsz koncentrálni, nem mindegy milyen eredménnyel fejezed be az egyetemet. Fontos, hogy kipihent legyél, fáradtan nem lehet tanulni.

Majd pedig szépen fizesd vissza neki a pénzt.

2024. júl. 1. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!