Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedni, hogy a párom eltartson, amíg lediplomázom? Hagyjam, vagy sem?
Jövőre fogok záróvizsgázni az egyetemen, lassan 1 éve diákmunkázom mellette.
Utálom, az az igazság. Ügyfélszolgálatos munka, tele hülye ügyféllel, mellettük a vezetőség is figyel, ugrik mindenre, ott vonnak a fizetésemből, ahol tudnak stb.
100-120 ezer között keresek, de már ott tartok, hogy ha másnap dolgozom, előtte este gyomorgörcsöm van, feszült vagyok, mindentől ideges leszek.
A párom dolgozik, elég jól is keres, hétszámjegyű a jövedelme mindennel együtt. Látja, amin átmegyek, ő azt mondja, hogy nem szorulunk rá arra a pénzre, ne folytassam, mert nem akarja látni, ahogy tönkremegyek egy olyan munka miatt, ahol 2 perc alatt találnak majd mást a helyemre.
Mind a kettőben igaza van, mert hiába van saját fizetésem, nem sok mindenre elég... A telefonomban ott vannak az ő kártyái, a hónap felétől kb. azokkal fizetek már.
Mondta, hogy ha szeretném, ő a mostani fizetésem többszörösét is átutalja nekem minden hónap elején, úgy lesz "saját pénzem" is.
Örülnék ennek, hatalmas kő esne le rólam, de ott van az, hogy nem akarok én lenni a lány, akiről azt hiszi majd mindenki, hogy kifogta magának az aranyhalat és beleült a készbe csak.
Hát ha megengedi, akkor hagyd, csak ne túl nagy összeget utaljon.
Cserébe házimunkát csináld meg, meg főzzél.
Más munkák azok ennél rosszabbak. Pl Meki, pultozás, raktározás, csomagolás.
Itt meg legalább home office tudok dolgozni.
1,5 éve, január óta élünk együtt.
Igen, nincs probléma a kapcsolatunkban.
"Más munkák azok ennél rosszabbak. Pl Meki, pultozás, raktározás, csomagolás.
Itt meg legalább home office tudok dolgozni."
Na jól van, úgy tűnik te már meg is győzted magad, hogy az ő pénzéből fogsz élni:D
Gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!