Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem ellen csak a halál a megoldás?
Elnézést a hatásvadász kérdésért, tudom eléggé triggerelni fog egyeseket... Ha aggályos, a moderátorok törölhetik.
Szóval eddigi életem során a szerelemmel csak a baj volt. Ha nem volt egy adott párkapcsolatban, akkor az volt a baj. Mert racionális alapon tökéletes kapcsolat lehetett volna, de az ember a saját (és más..) kárán megtanulja hogy ez szerelem nélkül nem fog működni. Ha meg volt akkor a rózsaszín ködtől nem látszódtak a vörös zászlók, amiből később megint csak a problémák lettek és megágyaztak a fájdalmas szakításnak.
Sok-sok felesleges kör és társkeresési sikertelenség után állítom, hogy a szerelem a legnagyobb szívás ami történhet velünk az életben. Viszont ha megszülettünk, elkerülhetetlen. Akármennyire is próbálnám a nyugodt szingli életet élni, úgy gondolom az ember annyira ösztönösen vágyik rá, mint a levegővételre.
Nem akarom elhinni, ez ellen tényleg csak halál nyújthat megváltást?
Ha lenne kedved beszélgetni, akkor szívesen fogadom a privát beszélgetést tőled. Én is ebben vagyok sajnos. F
Férfiként kétszer is tönkretett a szerelem nevű izé.Lelkileg, anyagilag lenullázott.
Nagy nehezen felálltam a hét évvel ezelőtti , utolsó pofonból,de okultam belőle. Elég volt, köszönöm az életnek, nem tartok igényt többé rá.Sajnos másoknál is láttam hasonlót a környezetemben.
F
"a rózsaszín ködtől nem látszódtak a vörös zászlók"
A fény viszont csak a sötétben látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!