Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem ellen csak a halál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem ellen csak a halál a megoldás?

Figyelt kérdés

Elnézést a hatásvadász kérdésért, tudom eléggé triggerelni fog egyeseket... Ha aggályos, a moderátorok törölhetik.

Szóval eddigi életem során a szerelemmel csak a baj volt. Ha nem volt egy adott párkapcsolatban, akkor az volt a baj. Mert racionális alapon tökéletes kapcsolat lehetett volna, de az ember a saját (és más..) kárán megtanulja hogy ez szerelem nélkül nem fog működni. Ha meg volt akkor a rózsaszín ködtől nem látszódtak a vörös zászlók, amiből később megint csak a problémák lettek és megágyaztak a fájdalmas szakításnak.

Sok-sok felesleges kör és társkeresési sikertelenség után állítom, hogy a szerelem a legnagyobb szívás ami történhet velünk az életben. Viszont ha megszülettünk, elkerülhetetlen. Akármennyire is próbálnám a nyugodt szingli életet élni, úgy gondolom az ember annyira ösztönösen vágyik rá, mint a levegővételre.

Nem akarom elhinni, ez ellen tényleg csak halál nyújthat megváltást?

2024. jún. 25. 09:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha lenne kedved beszélgetni, akkor szívesen fogadom a privát beszélgetést tőled. Én is ebben vagyok sajnos. F

2024. jún. 25. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Kedves 11-es, ha akarsz írj nyugodtan, bár nem tudom miről beszélgethetnénk, de megpróbálhatjuk!
2024. jún. 25. 14:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Férfiként kétszer is tönkretett a szerelem nevű izé.Lelkileg, anyagilag lenullázott.

Nagy nehezen felálltam a hét évvel ezelőtti , utolsó pofonból,de okultam belőle. Elég volt, köszönöm az életnek, nem tartok igényt többé rá.Sajnos másoknál is láttam hasonlót a környezetemben.

F

2024. jún. 25. 14:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Inkább mégsem bocsi, szia.

2024. jún. 25. 14:45
 15/18 Senior Séf ***** válasza:

"a rózsaszín ködtől nem látszódtak a vörös zászlók"

A fény viszont csak a sötétben látszik!

2024. jún. 25. 15:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Ajánlom Gary Chapman: Egymásra hangolva című könyvét elolvasni, a 3. fejezete: jól bemutatja a szerelem negatív oldalát.
2024. júl. 5. 09:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Még Kurt Tepperwein két könyvét ajánlom neked, az egyik A párkapcsolat művészete, a másik, Nyílj meg és szeress! Jó olvasást!
2024. júl. 5. 09:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! A megoldás nem a halál! Hanem az, hogy megérted, hiába keresed az örök szerelmet, mert nincs. Lehet, eddigi életedben is csak a szerelem érzésébe voltál szerelmes. A másikat tisztelheted, megbecsülheted és szeretheted, de a tűz, vágy intenzitása egy kapcsolatban folyton változik!
2024. júl. 6. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!