Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem ellen csak a halál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem ellen csak a halál a megoldás?

Figyelt kérdés

Elnézést a hatásvadász kérdésért, tudom eléggé triggerelni fog egyeseket... Ha aggályos, a moderátorok törölhetik.

Szóval eddigi életem során a szerelemmel csak a baj volt. Ha nem volt egy adott párkapcsolatban, akkor az volt a baj. Mert racionális alapon tökéletes kapcsolat lehetett volna, de az ember a saját (és más..) kárán megtanulja hogy ez szerelem nélkül nem fog működni. Ha meg volt akkor a rózsaszín ködtől nem látszódtak a vörös zászlók, amiből később megint csak a problémák lettek és megágyaztak a fájdalmas szakításnak.

Sok-sok felesleges kör és társkeresési sikertelenség után állítom, hogy a szerelem a legnagyobb szívás ami történhet velünk az életben. Viszont ha megszülettünk, elkerülhetetlen. Akármennyire is próbálnám a nyugodt szingli életet élni, úgy gondolom az ember annyira ösztönösen vágyik rá, mint a levegővételre.

Nem akarom elhinni, ez ellen tényleg csak halál nyújthat megváltást?

2024. jún. 25. 09:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
Ne legyél már retardált, túl sok van már így is belőlük.,
2024. jún. 25. 09:16
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Túl magasra teszed a mércét, csak egy normális pasi/nő kell, és kész. Persze így is lesznek vitás kérdések, de ha olyat keresel, akivel egyezik az értékrend, akkor működhet.
2024. jún. 25. 09:25
 3/18 anonim ***** válasza:
65%
Én pont ezért nem ismerkedem, mert mindig csak fájdalom, sérülés ér, belefáradtam lelkileg. Pedig nagyon rossz egyedül, hogy nincs kivel megosszam a napjaim, rossz érzés nem tartozni senkihez, mocskos dolog ez a társtalanság, szeretetlenség, de tűrnöm kell.
2024. jún. 25. 09:45
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos ez ilyen. Te még nem tudod a "titkot" bár már kezded érteni. A szerelem egy illúzió, elmúlik egy idő után, a felek elhidegülnek, sajnos ez elkerülhetetlen, az egyetlen megoldás a nyitott kapcsolat, sajnos a nők genetikailag, a férfiak pedig ösztöni mivoltjukból hűtlenek, de ez alap, így vagyunk összerakva mi emberek, állatok, ez van.

Majd eljutsz egyszer oda, hogy látni fogod, hogy a nyitott kapcsolat nem is annyira ördögtől való, mert ez az egyetlen út ahhoz, hogy két ember huzamosabb ideig párkapcsolatban legyen. F

2024. jún. 25. 09:46
 5/18 anonim ***** válasza:
54%
Klinikai szakpszichológus a megoldás, nem a halál. Tegyetek rendet a toronyban! Nem szégyen segítséget kérni, az a szégyen ha valaki elhiszi a saját baromságait és hagyja, hogy megmérgezze az egész életét.
2024. jún. 25. 10:02
 6/18 anonim ***** válasza:

#4 A legtöbb nyitott kapcsolat is hamar véget ér és pont azért, mert az egyikük igazán szerelmes lesz. Szerintem addig kell egy kapcsolatban maradni, amíg meg van a szerelem mind a két fél között, ha már egyiküknél nincs, akkor szakítani. És vannak olyanok, bár ritka, akik képesek a szerelemhez hasonló állapotban maradni több évig is kölcsönösen.

Egyébként meg nem csak a halál nyújthat megoldást. Ha nincs vágy, akkor nincs szenvedés. El lehet odáig jutni, hogy ne vágy intenzíven a szerelem érzésére és a realitások talaján maradj, de tudj szeretni. Az agyad te irányítod és azt csinálja amire programozod.

2024. jún. 25. 10:18
 7/18 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled kérdező.

Nekem már jóideje a B oldal forog, így azt gondolom van egy pici rálátásom legalább a saját életemre.

Minden szerelem, a viszonzottak is olyan hullámvasutat jelentettek, hogy nagyon szívesen kihagytam volna a lejtőket, de mivel csak a rosszat nem lehet kivenni, így inkább az egészet ignorálnám ha újra kezdhetném.

Nem csodálom, hogy vannak akik megtébolyodnak, birodalmat rombolnak vagy vonat alá botlanak szívfájdalmukban.

A természet jól kitalálta ezt a gyönyörű légyfogót minden élőlénynek.

2024. jún. 25. 10:24
 8/18 anonim ***** válasza:
Mi értelme a modern világban ennek az ódivatú érzésnek? Előtte ezt tedd fel magadnak. Semmi. A mai világ nem romantikus, szerelmes.
2024. jún. 25. 10:44
 9/18 anonim ***** válasza:
Nagy szerelemnek nagy szar a vége, én pont ezért vagyok híve a baráti szereteten alapuló kapcsolatnak, mivel a szerelem vak, a szeretet szemes, tehát nincs az a rózsaszín nagy köd, elfogadod a másikat, de látod a hibáit és józanul tudsz mellette dönteni. Az emberek többsége pont ezért nem tud megmaradni egy kapcsolatban, mert a varázs idővel csökken és azt hiszik, tovább kell lépni, mert nem vagy az igazi.
2024. jún. 25. 11:36
 10/18 anonim ***** válasza:
35%
A szerelem engem tönkretett, soha többé nem akarok az lenni, de azt hiszem nem is tudnám ezt érezni többé senki iránt. Legutóbbi szakításom annyira padlóra tett, hogy szinte biztos depis lettem, tök érdektelenné váltam, egyszerűen nem tesz boldoggá semmi, semlegesek az emberek is. Bárhol vagyok, bármit csinálok, teljesen hidegen hagy minden, mintha az életem pótcselekvések sorozata lenne csak. Kirekesztve érzem magam, már mondták azt is, vegyek meg magamnak olyan dolgokat, amiknek régen örültem, vagy vágyam volt, de már ezek se érdekelnek, sőt az utazás sem, hisz ott is csak egyedül lennék. Akkor minek is menjek? A hiányérzet teljesen felőrölt.
2024. jún. 25. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!