Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem ellen csak a halál a megoldás?
Elnézést a hatásvadász kérdésért, tudom eléggé triggerelni fog egyeseket... Ha aggályos, a moderátorok törölhetik.
Szóval eddigi életem során a szerelemmel csak a baj volt. Ha nem volt egy adott párkapcsolatban, akkor az volt a baj. Mert racionális alapon tökéletes kapcsolat lehetett volna, de az ember a saját (és más..) kárán megtanulja hogy ez szerelem nélkül nem fog működni. Ha meg volt akkor a rózsaszín ködtől nem látszódtak a vörös zászlók, amiből később megint csak a problémák lettek és megágyaztak a fájdalmas szakításnak.
Sok-sok felesleges kör és társkeresési sikertelenség után állítom, hogy a szerelem a legnagyobb szívás ami történhet velünk az életben. Viszont ha megszülettünk, elkerülhetetlen. Akármennyire is próbálnám a nyugodt szingli életet élni, úgy gondolom az ember annyira ösztönösen vágyik rá, mint a levegővételre.
Nem akarom elhinni, ez ellen tényleg csak halál nyújthat megváltást?
Sajnos ez ilyen. Te még nem tudod a "titkot" bár már kezded érteni. A szerelem egy illúzió, elmúlik egy idő után, a felek elhidegülnek, sajnos ez elkerülhetetlen, az egyetlen megoldás a nyitott kapcsolat, sajnos a nők genetikailag, a férfiak pedig ösztöni mivoltjukból hűtlenek, de ez alap, így vagyunk összerakva mi emberek, állatok, ez van.
Majd eljutsz egyszer oda, hogy látni fogod, hogy a nyitott kapcsolat nem is annyira ördögtől való, mert ez az egyetlen út ahhoz, hogy két ember huzamosabb ideig párkapcsolatban legyen. F
#4 A legtöbb nyitott kapcsolat is hamar véget ér és pont azért, mert az egyikük igazán szerelmes lesz. Szerintem addig kell egy kapcsolatban maradni, amíg meg van a szerelem mind a két fél között, ha már egyiküknél nincs, akkor szakítani. És vannak olyanok, bár ritka, akik képesek a szerelemhez hasonló állapotban maradni több évig is kölcsönösen.
Egyébként meg nem csak a halál nyújthat megoldást. Ha nincs vágy, akkor nincs szenvedés. El lehet odáig jutni, hogy ne vágy intenzíven a szerelem érzésére és a realitások talaján maradj, de tudj szeretni. Az agyad te irányítod és azt csinálja amire programozod.
Egyetértek veled kérdező.
Nekem már jóideje a B oldal forog, így azt gondolom van egy pici rálátásom legalább a saját életemre.
Minden szerelem, a viszonzottak is olyan hullámvasutat jelentettek, hogy nagyon szívesen kihagytam volna a lejtőket, de mivel csak a rosszat nem lehet kivenni, így inkább az egészet ignorálnám ha újra kezdhetném.
Nem csodálom, hogy vannak akik megtébolyodnak, birodalmat rombolnak vagy vonat alá botlanak szívfájdalmukban.
A természet jól kitalálta ezt a gyönyörű légyfogót minden élőlénynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!