Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen dolgokra értik pontosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolgokra értik pontosan azt, hogy egy kapcsolatért minden nap tenni, dolgozni kell?

Figyelt kérdés
2024. jún. 17. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

- fent kell tartani a szikrát, a tüzet... tudni kell kívánatosnak maradni a párunk számára, nem eligénytelenedni, nem belepunnyadni a kapcsolatba azzal a jelszóval, hogy "már megfogtam, neki meg úgy kell már szeretnie, ahogy vagyok, tök mindegy, mennyit változtam"

- még ha gyerek is van, kell időt szakítani minőségi együtt töltött időre, romantikázásra, közös programokra, ahol csak ők ketten vannak

- kommunikáció, kompromisszumkészség, nem összeveszni mindenféle csipcsup dolgon, és nem fontos dolgokban nem mindig kötni az ebet a karóhoz, hogy "az csak így jó, mert én azt mondtam"; problémák megbeszélése és közösen dolgozni rajtuk

2024. jún. 17. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

És ne tunyulj el, ne hagyd el magad...

Mert elhízik egyik majd másik fél és csodálkoznak h nem kívánják a másikat...nem csak addig kell odafigyelni a külsőnkre míg össze nem bútoroztok.

2024. jún. 17. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Amit az első írt ez jogos, de nem teljes mértékben. Nagyon sok pár megvan együtt, szeretik egymást sőt kívánják, mindent beleadnak és mégse maradnak együtt. Egyszerűen rájön az egyik fél, hogy "kinőtt" a kapcsolatból, mást szeretne az életben és vége mindennek.

Vannak olyan párok akiknek nem kell tudatosan a tüzet megtartani csak azért, hogy ne aludjon ki, vagy megegyezni, megbeszélni ezt-azt mert annyira szeretik egymást, hogy megadnak egymásnak mindent amire szükségük van.

Ne felejtsük ám el, hogy sok kompromisszumkédszség, kommunikáció, erőltetés, azért hogy ne veszítsük el a másikat nem mindig kifizetődő...

2024. jún. 17. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
15%
Az előzőek jól leírták. A lényeg, hogy ne kényelmesedj bele a kapcsolatba, hogy innentől kezdve nem töröd magad. De igenis törni kell magunkat mindennap. Ugyanúgy figyelmesnek kell lenni a másikkal mindennap, szeretni, odafigyelni, ne aludjon ki a tűz, ne hízzunk el stb.
2024. jún. 17. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
15%
Sportolok,diétázok,adok magamra (haj,korom,arcapolas,ruhak) . Csinalok programokat,hogy vibralo szemelyiseg thdjak maradni. Fontos a rendszeres flort a parkapcdolaton belul,hogy erezze a masik a vonzodast, odafigyelek ,mirol beszel,miket szeretne.
2024. jún. 17. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, elgondolkodtató amit írt a 3-as. Ha abból indulunk ki, hogy szeretik egymást akkor nem kell tényleg ki tudja mit tenni a házasságon belül és persze ha eléggé hasonlóak, ugyanolyan céljaik vannak, megbíznak egymásban.

Egyszerűen belülről jön az az érzés, hogy boldoggá akarod tenni a másikat és téged is boldoggá tesz az, hogy boldog.

De másrészről nézve azt sem lehet, hogy akkor mindenre cseszel rá, ha elmondja, hogy az neki nem fér bele te akkor is úgy gondolod, hogy jót tennél érte/neki. Vagyis én szerintem ismerni is kell egymást kinél mi a határ. De az valahol tényleg olyan erőltetett menetnek hangzik, hogy "hátsó szándékkal" közelednek egymáshoz a házastársak még akkor is ha az vezérli, hogy sokáig, lehetőleg "örökké" együtt maradjanak boldogságban. :/

2024. jún. 17. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!