Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett velem?
Figyelt kérdés
Hosszú de hosszú éveken keresztül elkeseredetten kerestem a szerelmet de mindig kudarc lett a vége. Iszonyat mély pontokat éltem meg. Volt hogy a nap minden percében a halálra gondoltam. Nem bírtam magányosan létezni. Majd jött egy fura állapot. Elszállt ez belőlem. Nem hiszek már a szerelemben és egyáltalán nem is keresem. Nem vagyok már képes vele foglalkozni mert egyszerűen nem érdekel. Azóta helyre jött az életem. Nem vagyok depressziós nincs halálvágyam és megtanultam élvezni az életet. Megtanultam élvezni a napsütést és a borús esős időt is. Egyszóval élem az életem nem pedig vegetálom. Ez nagyon de nagyon jó és felszabadító érzés. Mintha az élet méltányolta volna hogy kiszenvedtem a lelkem és megszabadított volna ettől az egésztől hogy éljek végre. Először vagyok hálás az életben mégpedig azért hogy megszabadultam ettől a görcsös és nagyon keserves szenvedéstől amit a szerelem kergetése okozott. Mi történhetett velem?2024. jún. 14. 17:08
11/11 A kérdező kommentje:
9#. Így 36 évesen pár hónapja jött el az életemben ez a pont.
10#. Köszönöm a válaszod igen érdekes és tanulságos. Bár én azt érzem hogy nem szeretnék senkit kiegészíteni mert el sem tudom képzelni hogy legyen valakim illetve a leglényegesebb hogy egyáltalán nem vágyom rá már. Nagyon fura ezt kimondani mert sohasem gondoltam hogy ezt fogom érezni de szerencsére ez van.
2024. jún. 14. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!