Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi történhetett velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett velem?

Figyelt kérdés
Hosszú de hosszú éveken keresztül elkeseredetten kerestem a szerelmet de mindig kudarc lett a vége. Iszonyat mély pontokat éltem meg. Volt hogy a nap minden percében a halálra gondoltam. Nem bírtam magányosan létezni. Majd jött egy fura állapot. Elszállt ez belőlem. Nem hiszek már a szerelemben és egyáltalán nem is keresem. Nem vagyok már képes vele foglalkozni mert egyszerűen nem érdekel. Azóta helyre jött az életem. Nem vagyok depressziós nincs halálvágyam és megtanultam élvezni az életet. Megtanultam élvezni a napsütést és a borús esős időt is. Egyszóval élem az életem nem pedig vegetálom. Ez nagyon de nagyon jó és felszabadító érzés. Mintha az élet méltányolta volna hogy kiszenvedtem a lelkem és megszabadított volna ettől az egésztől hogy éljek végre. Először vagyok hálás az életben mégpedig azért hogy megszabadultam ettől a görcsös és nagyon keserves szenvedéstől amit a szerelem kergetése okozott. Mi történhetett velem?
2024. jún. 14. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Rajottel hogy nem fog egy csaj se összejönni
2024. jún. 14. 17:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Tévedsz mert volt már...
2024. jún. 14. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
szerintem csak győzködöd magad, hogy mennyivel jobb így...
2024. jún. 14. 17:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Elengedted az illúziót, hogy neked szükséged van rá hogy boldog légy.

Gratula hozzá!

2024. jún. 14. 17:26
 5/11 A kérdező kommentje:
3# nem győzködöm hanem tényleg az érzem illetve azt élem meg hogy jobb így
2024. jún. 14. 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Elhitted, hogy rád ez a sors vár. Meggyőzted magad. Ez az ami önbizalomhiányhoz vezet. Nem mersz annyira új kapcsolatba kezdeni mert félsz a csalódástól és mert önbizalomhiányos vagy.
2024. jún. 14. 17:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de nagyon irigyellek érte. Én még mindig a szenvedős fázisban vagyok. Hinni már nem hiszek benne, keresni sem keresem, de kínoz a hiánya, és nem tudom így elengedni, mint te. Pedig túl a 30-on bőven ideje lenne már...
2024. jún. 14. 18:34
 8/11 A kérdező kommentje:
7#. 36 vagyok.... És nagyon jó érzés. Én sem hittem volna hogy egyszer sikerül ezt levetkőzni hogy baromira ne rohanjak a nők után
2024. jún. 14. 18:52
 9/11 anonim ***** válasza:

És hány évesen jutottál el erre a pontra? Hátha már nekem sem kell sokáig szenvednem...

Eddig én egy korai klimaxban reménykedtem, hogy ha az összejönne, akkor "szabadulnék", de egyelőre nem akar, pedig anyáméknak volt szerencséjük hozzá. Gyógyszerrel nem tömném magam emiatt...

Egyébként nálad is lehet, hogy valami a hormonháztartásoddal történt.

2024. jún. 14. 19:40
 10/11 anonim ***** válasza:

De hát ez minden párkapcsolattal, élettel foglalkozó okoskönyvben benne van. Akkor tudsz teljes ember lenni akár párkapcsolatban is ha egyedül is boldog vagy, ha nincsen szükséged senkire a boldogsághoz. Az ilyen ember tudja megadni azt magának és másnak is ami kell, a szükséges plusszt. Mivel nem függesz senkitől, szabad vagy így egész más a gondolkodásmód, a hozzáállás dolgokhoz, az élethez stb... Így tudsz mást kiegészíteni nem pedig úgy, ha valakitől függesz.

Szerintem felnőttél, lehet a sok szenvedés miatt vagy mert eljött az ideje..

2024. jún. 14. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!