Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti milyen jeleket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen jeleket, bókot, dícséretet adtok, közöltök olyan pasinak aki tetszik, vonzónak találjátok?

Figyelt kérdés
2024. jún. 13. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#10 Aki tetszik, és szeretnék jelzést adni. Be is jött, mert egy pár lettünk :-) Természetesen Ő is bókolt nekem :-)

#9 vagyok

2024. jún. 14. 08:17
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszi, értem! Gondolom akárkinek nem bókoltok.:-)

Még valami!

Akkor mi van a nő a pasinak azt mondja bókként, hogy "de jól nézel ki"?

Tudom ez már talán nem bók kategória, de ezt női szemmel ha mondjátok pasinak, vonzalom is van mögötte, vagy csak megjegyzitek és ennyi?

2024. jún. 14. 09:59
 13/18 anonim ***** válasza:

#12 Ezt én azért árnyaltabban fogalmaztam meg - ahogy írtam is -, nem ennyire direkt módon. Nem, nem feltétlenül van még emögött vonzalom. Ha van, akkor ennél azért többet kell mondani. Mert ilyet azért lehet mondani annak is, aki tényleg "csak" jól néz ki :-D

#9 #11 vagyok

2024. jún. 14. 10:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Értem! Mégis Ti nők mit szoktatok mondani, ha nagyon jól ismered a pasit, barátok vagytok, mindent megbeszéltek és mondjuk részedről vonzalom is van? Hogyan adnád tudtára, nem csak bókkal mert az nem eléggé konkrét dolog, hogy több is lehetne részedről?
2024. jún. 14. 10:28
 15/18 anonim ***** válasza:

#14 Nem vagyok "ti nők". Én én vagyok.

És A #9-es válaszomban érthetően leírtam, miket mondtam a most már Kedvesemnek, mikor jelezni akartam Neki.

2024. jún. 14. 11:21
 16/18 A kérdező kommentje:

Bocsi, Rád gondoltam, minta női nem képviselőjére!:D

Akkor megvan, tehát vonzalom esetén mondasz csak ilyet egy pasinak.

Csak mert:

Egy barát-barátnőm is gyakran mondogatja ezeket a bókokat nekem, nem tudom hová tenni mert régebben elutasított, most pedig jönnek a bókok tőle amiket te is írtál.

Köszi! D

2024. jún. 14. 11:40
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 Amennyiben te is vonzódsz, hívd el. Egyből kiderül :-)

#15 vagyok s a többi

2024. jún. 14. 11:42
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszi, sokat segítettél!

Találkozgatunk, barátilag, de most éppen mindkettőnknek van párja!

2024. jún. 14. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!