Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti milyen jeleket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen jeleket, bókot, dícséretet adtok, közöltök olyan pasinak aki tetszik, vonzónak találjátok?

Figyelt kérdés
2024. jún. 13. 13:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Semmit.
2024. jún. 13. 13:28
 2/18 A kérdező kommentje:

1

Ezt hogy érted? Csak olyan pasinak bókolsz aki nem tetszik annyira? Nem vonzó?

2024. jún. 13. 13:51
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem bókolok annak, akit vonzónak találok. Annak miért bókolnék, akit nem találok vonzónak?
2024. jún. 13. 13:57
 4/18 A kérdező kommentje:

Éretem, tehát ti nők nem adtok jeleket?

Van ismerős lány aki meg szokta mondani, ha jól nézek ki bókolni is szokott, de nyilván csak baráti szemszögből, vagyunk olyan jó viszonyba, belefér. De ő nem tart vonzónak engem mert barátok vagyunk, csak egy gesztus részéről.

De ha tetszik egy pasi, (és nem haver, barát) akkor hogy adjátok a tudtára hogy bejön?

2024. jún. 13. 14:04
 5/18 anonim ***** válasza:
Én csak egy nő vagyok, nem tudom, a többiek mit csinálnak.
2024. jún. 13. 14:07
 6/18 anonim ***** válasza:
Azt írta, hogy nem bókol, nem azt, hogy nem ad jeleket. Istenem b+...
2024. jún. 13. 14:44
 7/18 A kérdező kommentje:

6

Köszi

Ez lett volna a kérdés egy része, hogy esetleg milyen jelek adtok?

2024. jún. 13. 14:47
 8/18 A kérdező kommentje:
Akkor bocsi, lehet rosszul fogalmaztam. Azért nem bókol mert aki tetszik ammak nem mer bókolni, aki nem "tetszik" annyira, annak simán bókol ha esetleg jól néz ki, jól van felöltözve, mert nincs vesztenivalója, csak úg ymegdícséri
2024. jún. 13. 14:52
 9/18 anonim ***** válasza:

Én bókoltam :-)

Ugyanúgy mondtam, hogy hú, de jó ez az ing, szeretem rajtad ezt meg azt a ruhadarabot, jó illatod van... ilyesmi :-)

42/N

2024. jún. 13. 16:07
 10/18 A kérdező kommentje:

9

Ezt csak olyan pasinak teszed aki bejön tetszik neked? Vagy alapból aki szimpi, jól ismered de mint pasi nem jön be?

2024. jún. 13. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!