Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nehezen viselem h párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen viselem h párom elutazik 2 hétre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve vagyunk együtt de meg mindig ugyanolyan szerelmes vagyok belé mint az elején. Eléggé ragaszkodom hozzá. Van hogy elutazik 1-2 havonta kb 7-10 napra, az is meg szokott viselni. Most nyáron tobb a munkája es kevesebbet talalkozunk amugy is, kb heti 1-2x. Ma latom utoljara es elutazik 2 hetre… nagyon megvisel
2024. jún. 13. 09:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Több mint 3 évig éltem olyan kapcsolatban, ahol csak hétvégére tudtunk találkozni, mert másik városban éltünk, és ha kihagytunk egy hétvégét (mert volt más dolga mindkettőnknek és nem lehet minden hétvégét a másikra áldozni), akkor bizony kéthétig nem láttuk egymást és kibírtuk és küzdöttünk stb.

Nekem nyaranként volt táboroztatás, amikor annyi dolgom volt, hogy sz.rni sem volt időm nemhogy a páromat hívogatni, szóval kb 12 nap alatt 2-3 alkalommal beszéltünk és akkor sem tudtam fejben benne lenni a beszélgetésben normálisan. kibírtuk

legalábbis valahogyan.

Könyörgöm szedd már összemagad, hát foglald le a gondolataidat tevékenykedj.

Csak van saját életed és személyiséged a másik nélkül, nem?

vagy Te az ő kinyújtott féregnyúlványa vagy?

2024. jún. 13. 11:27
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Ennyi nem elég mindenkinek. Neked elég volt, de azért ez sokaknak édeskevés.

Meg lehet érteni ha valaki ezért szakít inkább.

2024. jún. 13. 11:29
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Az én feleségem rettentően féltékeny. Ha elutazom egy hétre (jellemzően évetne 2-szer fordul elő) minden este kötelezően 2 órás videobeszélgetés, ezenkívül random időpontokban felhív, lecsekkol.
2024. jún. 13. 11:33
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

Valóban igazad van mindkét dologban.

1. Ennyi nem elég mindenkinek.

2. Meg lehet érteni, ha valaki ezért szakít.

Én viszont nem értem meg, mert ennél sokkal karakánabb és szigorúbb vagyok párkapcsolatok tekintetében.

Valószínűleg mert az a hozzáállásom, hogy egy felnőtt párkapcsolat az nehéz, konfliktusokkal és kompromisszumokkal teli. Küzdelmek és napi szintű békekötések és szeretet kinyilvánítások és önfejlesztések stb.

Szóval egy mindennapos munka működtetni és fenntartani egy kapcsolatot.

De persze lehet, hogy nem így van és csak azért hiszem ezt, mert az emiatti hitem miatt egy göröngyös úton lévő kapcsolaton is dolgozok, hogy egyenes útra vergődjünk.

Fene tudja. De szerintem az embernek a másik nélkül is funkcionálnia kéne.

Mert úgy hiszem, hogy egy kapcsolat úgy működik, ha mindketten kétlábbal álltok a földön, így ha az egyik elesik a másik felsegítheti. Viszont ha két féllábú ember egymásnak támaszkodásából áll a kapcsolat, és ha az egyik eldől, akkor a másik is veleborul, akkor ki lesz aki segít talpra állni a másiknak?

Valami ilyen homályos elképzeléseim vannak.

2024. jún. 13. 11:36
 15/18 gergelice16 ***** válasza:
39%
#14 Teljesen egyetértek veled! Egyedül is életképesnek kell lenniük ahhoz, hogy egészséges kapcsolatot tudjanak kialakítani!
2024. jún. 13. 11:51
 16/18 anonim ***** válasza:
49%

Attól függ kinek mi az ami elég.

Mert ezek olyanok mint a távkapcsolatok.

Nem csak azon múlik, hogy szeretek e valakit.

Mert vannak akik szeretnének együtt élni a másikkal, és tudjuk, h sokan együtt is élnek, ez nem újdonság :)

"Egyedül is életképesnek kell lenniük ahhoz, hogy egészséges kapcsolatot tudjanak kialakítani!" ---> igen ha megfelel valakinek ha ilyen ritkán tudnak találkozni.

2024. jún. 13. 12:02
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
Én csak azt nem értem hogy amikor a kérdező tudta hogyan dolgozik a párja még ismerkedés során hiszen biztosan volt róla szó miszerint annyit van távol 1-2 havonta, hogy akkor minek ment vele kapcsolatba. Ha egyszer valakinek sok a külön idő akkor nem kell vele összejönni mert logikusan nem fogja megszokni kapcsolatban sem hiába foglalja le magát, dolgozik, tanul stb.
2024. jún. 13. 12:06
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
Egy terapeuta azt mondta egyszer nekem,hogy a párkapcsolatokban illetve bármilyen emberi kapcsolatban mindig az okozza a legfobb konfliktust,hogy valamelyik nem tud egyedül vagy a másik nélkül lenni. Azóta ezt átgondoltam és tényleg igaz.
2024. jún. 13. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!