Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezen viselem h párom elutazik 2 hétre. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve vagyunk együtt de meg mindig ugyanolyan szerelmes vagyok belé mint az elején. Eléggé ragaszkodom hozzá. Van hogy elutazik 1-2 havonta kb 7-10 napra, az is meg szokott viselni. Most nyáron tobb a munkája es kevesebbet talalkozunk amugy is, kb heti 1-2x. Ma latom utoljara es elutazik 2 hetre… nagyon megvisel2024. jún. 13. 09:10
1/18 anonim válasza:
Megszoksz, vagy megszöksz.
Telózni gondolom fogtok, vagy videóchatelni. Foglald le magad.
2/18 anonim válasza:
Össze se jöttem volna vele és most nem fájna a szívem, fejem érte. Ez nem párkapcsolat, hogy ő havonta lelép 7-10 napra. Egyáltalán szingli? Vagy a szeretője vagy csak nem tudsz róla?
3/18 anonim válasza:
Mi az, hogy mit tegyél? Kellene tenni valamit? Légy erős b*zdki, éld az életed. Hihetetlen...
4/18 anonim válasza:
#2: meg is jött az első negatív tankarcú hárpia. 🤣
Kérdező: találj valami célt az életednek, amivel kitöltöd az időt, ne csak a párodon kattogj (tudom, szerelem, de akkor is). Chaten, telefonon úgyis tudtok minden nap beszélni. Amellett dolgozz, sportolj, szabadidőzz, élj.
5/18 anonim válasza:
Ez kb. távkapcsolatnak felel meg.
Az én párom 3 hónapra ment külföldre dolgozni. Én is nagyon szerettem. Aztán hazajött és közölte , hogy kint minden csúcsszuper jó az állás, jó lakhely, és 1 hónap múlva visszamegy évekre...
Nekem lett volna még 2 év az egyetemből.
Nagyon rosszul érintett. Sokkolt.
6/18 anonim válasza:
Hagyd már ezt a tankarcúzást, szerintem életedben nem lattal tankot, ha szerinted egy arc hasonlíthat rá…
7/18 gergelice16 válasza:
Ha az életed abból áll, hogy a párodba vagy szerelmes, akkor hamar tönkre fog menni a kapcsolatotok. Fejleszd magadat (nem csak a külső tulajdonságokat), mert ha csak a kapcsolatot fejleszted, az kevés. Ugyanez fordítva is igaz, de esetedben ez a veszély még a lila köd idején nem áll fenn. Tehát ahogy a többiek is írták, legyen saját életed, hogy a testeden kívül mást is tudj a kapcsolatba adni.
8/18 anonim válasza:
Együtt se éltek. Mégis mit akarsz?!
9/18 anonim válasza:
Éld az életed, vagy inkább szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!