Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ez a magasság különbség?
153 centi vagyok, a férfi aki tetszik 190-192, nem sovány, széles vállú, férfias kiállású pasi.
Kb a válláig se érek. Mondjuk a legtöbb nő se. De nektek férfiaknak ez mennyire befolyásoló tényező? Illetve ekkora méretbeli különbségekben lehet szexelni egyáltalán? Van az a póz?
Gáz.
Vannak olyan pózok aminél nem számít
Tegnap láttam az utcán előttem sétálni egy párt. A nő kb. a férfi mellkasáig ért. Kézenfogva sétáltak, láthatóan szerették egymást.
Az, hogy mi a gáz, és mi nem az, csak a két félen múlik. Vannak, akik a külsőségekkel foglalkoznak, és a kifogásokat keresik, és vannak, akik egyszerűen csak szeretik egymást.
A szexben meg miért jelentene ez akadályt??
Nincs vele gond. Az lenne igénytelen rád nézve, ha alacsonyabb lenne nálad.
Kolléganőm a munkahelyemen 150centi, a férje 2méter magas, 20 éve házasok, 2gyerek is van, szeretik egymást. Most várják a 3. gyereket.
Van ismerős pár a környezetemben, hasonló magassággal.
Van közös gyerekük is, szóval megoldják valahogy 😁
(Tapasztalatom, hogy az állva szexelés és a 69 kivételével mást nemigen befolyásol, ki milyen magas.)
Én is ekkora vagyok, voltam már ilyesmi magasságú pasikkal. Kb. csak állva nem lehet szexelni.
Azt nem tudom, hogy ennek a konkrét férfinak te bejössz-e (és nemcsak magasság szempontból), de a legtöbb férfi szereti a pici nőket, a magasak is, szóval, pusztán emiatt kár aggódni. Azt se értem, más véleménye miért érdekel, de amúgy meg egyáltalán nem ritka, hogy egy pasi 30-40 centivel magasabb a párjánál.
6: Nekem a 69 se jelentett soha gondot, és nem kellett erőlködni egyikünknek sem, hogy kivitelezhető legyen.
Azért itt pár centi is sokat számít. 189 190 192
Ha,nagyjából a válláig érsz az elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!