Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz ez a magasság különbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ez a magasság különbség?

Figyelt kérdés

153 centi vagyok, a férfi aki tetszik 190-192, nem sovány, széles vállú, férfias kiállású pasi.

Kb a válláig se érek. Mondjuk a legtöbb nő se. De nektek férfiaknak ez mennyire befolyásoló tényező? Illetve ekkora méretbeli különbségekben lehet szexelni egyáltalán? Van az a póz?

2024. jún. 11. 19:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Persze, hogy van az a póz és ha te másokkal foglalkozol és nem a jövőbeli pároddal akkor fölösleges belekezdeni a kapcsolatba.
2024. jún. 11. 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Persze, lehet szexelni, csak ő nem veled fog.
2024. jún. 11. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
17%

Gáz.

Vannak olyan pózok aminél nem számít

2024. jún. 11. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

Tegnap láttam az utcán előttem sétálni egy párt. A nő kb. a férfi mellkasáig ért. Kézenfogva sétáltak, láthatóan szerették egymást.

Az, hogy mi a gáz, és mi nem az, csak a két félen múlik. Vannak, akik a külsőségekkel foglalkoznak, és a kifogásokat keresik, és vannak, akik egyszerűen csak szeretik egymást.

A szexben meg miért jelentene ez akadályt??

2024. jún. 11. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:
41%

Nincs vele gond. Az lenne igénytelen rád nézve, ha alacsonyabb lenne nálad.

Kolléganőm a munkahelyemen 150centi, a férje 2méter magas, 20 éve házasok, 2gyerek is van, szeretik egymást. Most várják a 3. gyereket.

2024. jún. 11. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:
44%

Van ismerős pár a környezetemben, hasonló magassággal.

Van közös gyerekük is, szóval megoldják valahogy 😁

(Tapasztalatom, hogy az állva szexelés és a 69 kivételével mást nemigen befolyásol, ki milyen magas.)

2024. jún. 11. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

Én is ekkora vagyok, voltam már ilyesmi magasságú pasikkal. Kb. csak állva nem lehet szexelni.

Azt nem tudom, hogy ennek a konkrét férfinak te bejössz-e (és nemcsak magasság szempontból), de a legtöbb férfi szereti a pici nőket, a magasak is, szóval, pusztán emiatt kár aggódni. Azt se értem, más véleménye miért érdekel, de amúgy meg egyáltalán nem ritka, hogy egy pasi 30-40 centivel magasabb a párjánál.

6: Nekem a 69 se jelentett soha gondot, és nem kellett erőlködni egyikünknek sem, hogy kivitelezhető legyen.

2024. jún. 11. 20:51
 8/11 Senior Séf ***** válasza:
61%
Apai nagyapám egy 2m-es falusi kovács volt. A nagyanyám 145 centi. Imádták egymást.
2024. jún. 11. 20:53
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Azért itt pár centi is sokat számít. 189 190 192

Ha,nagyjából a válláig érsz az elég

2024. jún. 11. 22:07
 10/11 Laylah ***** válasza:
64%
Párom 206 centi magas, én 165. Szexben nem volt eddig semmilyen gondunk, állva is meg lehet oldani, bár a férfi részéről nem árt, ha van némi izom azokban a lábakban. :D
2024. jún. 12. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!