Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 cm magasság különbség nagyon sok a nő javára?
Miért lenne?
Tudod hány, nálam magasabb sportoló csajom volt.
Ez attól függ zavar e. Nekem volt egy párom aki 7 cm el volt kisebb nálam. Nem zavart. De lehet a 20 már zavarna.
De a lényeg h titeket zavar e. Egyébként nem kell foglalkozni más véleményével e tekintetben :)
Minden relatív. A fő kérdés, hogy ti hogyan éreznétek magatokat egymás mellett. Az, hogy más mit gondol rólatok, az nem lényeges.
Milyen magasak vagytok? A lány akár magassarkút is felvenne, és ha igen, max. milyen magasat?
Egymás mellett állva nem zavarja egyikünket sem. Én 175 cm, ő viszont szerintem nincs 195, nem tűnik annyinal, mert csak egy fejjel magasabb, nem kérdeztem tőle a magasságát, a 20 centit valahogy szóba hozta. Szokott magassarkúban lenni.
Viszont nagyon idealizál, szóval most nem gond, de későbbiekben lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!