Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a max magasság különbség nálatok?
195 centi vagyok és a lány 160 ,szerintetek ez nagyon nagy különbség vagy zavaró lenne? Lehet buta kérdés,de na kíváncsi vagyok mit mondotok(nem nem ezen fog múlni ,hogy összejövök vele vagy sem :D)
Válaszokat előre is köszi!
kérdező azt te tudod mennyire zavaró, mi akik nem nőttünk ekkorára, mégis honnan tudjuk?!
nekem a te magasságod már túl sok lenne, én 168 cm vagyok.
177 centimmel alig találkozom olyan férfival, aki elég magas hozzám, de a 195 cm még nekem is "meghaladná az elvárásaimat":)
Egy darabig boldogan kopognék tűsarkakon (végre), aztán csak simán pipiskednem kéne minden pusziért, csókért... mondjuk meg bírnám szokni, de nem 160 centi vagyok.:D
Volt ekkora párom, én szerettem ahogy átnyalábolt a nagy kezeivel mikor megölelt, biztonságban éreztem magam s simán ölbekapott.
A mostani párom 177cm, 5 centi van köztünk s ez is jó mert így könnyű csókot lopni vagy az arcához simulni állva is.
10cm
187 vagyok, jártam 160as lánnyal, de borzalmas volt nagyon sok szempontból.
Kézenfogva sétálásnál rángatjuk egymást, csóktól fáj a hátam nyakam egy idő után stb.
Feleségem 5 centivel alacsonyabb nálam, tökéletes ez az kb egymagasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!