Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már , hogy egy lányért nagyon sokat küzdöttetek de végül nem lett olyan jó és tartós a kapcsolat?
Volt egy lány aki egyébként nem akart tőlem semmit (volt is egy kevésbé jó kapcsolata), de nekem nagyon bejött, közel 2 évig küzdöttem érte. Bevetettem mindent, majd szép lassan ő is elkezdte viszonozni és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Brutálisan vágyakoztunk rá , hogy végre együtt legyünk. Néhány év után azonban mégis külön utakon folytattuk.
Nektek volt már ilyen akármelyik oldalról?
Volt. Én vagyok a nő. Nem egy pasi indított már hősszerelmesen meg küzdve beleadva apait anyait, később meg pálfordulás és még ő lép le.
Azóta mikor ezt kapom, hogy egy pasi szerelmes csillogó szemekkel oda meg vissza értem, már előre be tudom lőni róluk hogy na ebben a pasiban pár honap kapacitás van míg tart a ködje, aztán lép le, másikkal talán 1-2 évet is ki lehet húzni, mert kicsit komolyabb is, de máe nem tudok neki örülni így.
Szerelmes szemek és azt látom csak benne már, hogy MA még szetelmes, "holnap" meg lelép a nagy hősszerelmes..
Én valamiért imádok küzdeni, persze csak ha látom, hogy van értelme.
Pl keresi a társaságom szeret velem időt tölteni de nem mondd rögtön igent mindenre.
Nem mindenki igy választ párt hogy tokmindegy melyik amelyik vihető.
Vannak pasik akik kiszemelnek egyet és csak az kell. Na ez utobbi réteg az aki küzd tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!