Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdöttétek le a volt párotokkal kapcsolatosan előtörő emlékeket?
Már több mint egy hete külön mentünk, egész eddig jól elvoltam, de most egyre gyakrabban eszembe jutnak, de csak a szép dolgok. Az utolsó idők vitái, meg ilyenek nem...csak a szépek és hiányzik.
Ti mit tettetek?
Tisztáztunk mindent, egy hatalmas vita után (kibékültünk) békében váltunk el, de megegyeztünk, hogy nem folytatjuk. S én ehhez tartani is akarom magam, de annyira hiányzik! Hogyan küzdhetem le ezt az érzést?
Teljesen ugyan ebben a szituációban vagyok. 2 évig voltam együtt a párommal,nemrégiben szakítottunk(másfél hét kb). Bunkóságnak hangzik,de nekem egy olyan srác segít leküzdeni a bennem lezajló dolgokat,aki jó barátom,és jelenleg odavagyok érte(de nem jönnék össze vele,ahogyan ő sem velem). Egyszerűen csak az,hogy most van egy személy aki tetszik nekem és sokat gondolok rá,nagy mértékben segít abban,hogy túllépjek az exemen. A szép emlékeket persze mindig őrizgetni fogom,csodálatos első szerelem volt. Csak nem akarok minden nap minden percében rá gondolni,ebben pedig segítségemre van a másik fiú... Nem tervezek összejönni vele,segít,és kész. Nem bűn... :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!