Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan kollegatok aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan kollegatok aki jóban volt egy férjes kolleganotokkel miközben neki is felesége volt?

Figyelt kérdés

2024. jún. 5. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Volt, roppant kínos volt amikor minden ebédidőben együtt tűntek el. Lehet jóban lenni, de amikor már az egész iroda róluk pletykál, hááát… én tuti nem hoznám magam ilyen kellemetlen helyzetbe. Lehet jóban lenni úgy is, hogy társaságban mennek el együtt, vagy szimplán munkahelyen bent isznak együtt egy kávét azt’ kalap.
2024. jún. 5. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Volt.
2024. jún. 5. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt.
2024. jún. 5. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Van.
2024. jún. 5. 16:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nős főnököm jött össze pár férjezett munkatársammal (pedig a legkevésbé sem nézett ki jól!)

Ráadásul kisbabájuk is volt a főnökéknek...

2024. jún. 5. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt. Én szimplán barátságot láttam az egészbe, míg a pasi sajnos mint kiderült, többet. Ha tudom hogy erre megy ki a dolog, hozzá sem szólok. Meg is szakítottam vele a haverkodást. Nem viselte jól, eleinte eléggé rám szállt, tapadt, majd mikor megértette, hogy nem fogom vele megcsalni a férjem, felmondott és elment.

Sajnálom a dolgot mert én hiszek a férfi női barátságban, van is férfi barátom még a suliból, vele jó barátság van köztünk és soha egyikünk sem akart többet 15 év alatt mióta ismerem.

Nem vagyok az a típusú nő akiért odavannak a pasik, eszembe sem jutott, hogy az a bizonyos munkatárs többet akarhat. :(

2024. jún. 5. 17:30
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
Volt és?
2024. jún. 5. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
1. Annak az irodának nincs élete, hogy 2 munkatársról pletykálkodnak? Ez de szánalmas...
2024. jún. 6. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!