Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak mit reagálnatok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit reagálnatok ha egy nő ismerősötok akivel nem vagytok jóban azzal keresne fel titeket hogy veletek akarja a szüzességét elvesziteni? Mit mondanátok neki?

Figyelt kérdés

2021. dec. 17. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kamunak hinném, iylen nincs hogy így közölje csak úgy valaki
2021. dec. 17. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kizártnak tartom a szituációt
2021. dec. 17. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
Hát sok mindent láttam már és hidd el ennél sokkal meredekebb történetek is vannak,hát végül is jobban meg ismernétek egymást,és lehet hogy jóban lennétek utánna😄
2021. dec. 17. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nagyon eletszeru..
2021. dec. 17. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagyok vele jóban. Talán nem is ismerem. Az, h én a falloszomat belemártsam egy nőbe, ahhoz a csajnak nagyon jó minőségű, értelmes, jószívű embernek kell lennie, aki tiszta lelkileg. Normális, érzelmes szexet akarok, én értékelem magamat. Szóval teljesen kizárt lenne, belül ki is röhögném, és megmondanám neki, hogy bocs, de ez a részemről esélytelen.
2021. dec. 17. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!