Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy, akinek én tetszem, az nekem nem tetszik, viszont aki nekem tetszik annak én nem tetszem?
Figyelt kérdés
Vagy ha tetszek is, nem akar kapcsolatot.
Hogy van ez? Mert nem értem. 20/N
2024. jún. 4. 23:05
1/6 anonim válasza:
Mert nem nézel ki elég jól, átlagos környékén van a külsőd, mégis jó pasit akarsz magadnak, akik mivel jól néznek ki, válogathatnak. Akar kapcsolatot, csak nem Veled, mert nem tetszel neki annyira, hogy felvállaljon párkapcsolatra, de azért dugogatásra jónak tart téged.
3/6 anonim válasza:
Ezt én se értettem soha, de tényleg így van. De nem a külsőd miatt ahogy #1 mondja. Ha csúnya lennél senkinek nem tetszenél. Itt csak pont annak nem jössz be külsőre vagy belsőre, aki neked igen. Majd belejössz. Én is hasonlóan voltam, aztán végül 10 (kapcsolat) fölött álltam meg :)
4/6 anonim válasza:
Ez kb. mint a mágnes hatás: kevés olyan oldal találkozik egymással, ami vonzza a másikat.
Ami nekem tetszik, az nem bizti, hogy a másiknak is vonzó lenne. Máshogyan, totál máshogyan gondolkodnak a zemberek.
5/6 anonim válasza:
Ez kb. egy 10.000 éve fejtegetett kérdés már...
Ilyen van, előfordul. Természetes.
6/6 anonim válasza:
Nem vagy valami vonzó a férfiaknak ilyen vagy olyan oknál fogva - max szexre és másra nem kellesz - de azért szeretnél magadnak egy vonzó pasit. Vagy beletörődsz és elfogadod azt ami van vagy vársz a csodára tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!