Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, mit csináltatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit csináltatok hogy lett pàrkapcsolatotok, hogy ràbírtatok egy férfit hogy maradjon mellettetek?

Figyelt kérdés
2024. jún. 4. 06:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan (nem hisztis πcsaként) viselkedek, kölcsönös tisztelet fontos, kommunikáció fontos, a többi kb már csak a kémia. De ha ugyanezek nincsenek meg a férfiban, akkor nem működik.
2024. jún. 4. 06:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakit rá kell bírni, hogy maradjon mellettem, akkor az már rég rossz 🥴

Igazából annyi a lényeg, hogy sosem akartam senkit magam mellé görcsösen. Ha nem kellettem, úgy is jó, ha meg igen, akkor úgy is. Lazán vettem mindig, 12 éve házas vagyok.

2024. jún. 4. 06:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Rábírni? Mi nem is akartunk járni, csak egyszer összefeküdtünk, aztán onnantól egyre többet találkoztunk. Végül újra összefeküdtünk, minden nap randikáztunk, majd összeköltöztünk. Nem kellett rábírnom sehogy, teljes erőbedobással udvarolt nekem..
2024. jún. 4. 06:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szelektálj megfelelően, hogy ne rábírni keljen valakit, hogy maradjon, hanem melletted boldogabbak legyenek a mindennapjai. Párkapcsolatban nem olyan személyt keresünk, aki miatt változni akarunk, avagy meg akarunk változtatni, hanem aki kiegészíti az életünket.
2024. jún. 4. 06:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem rábírom, hanem olyan életet élünk együtt, ami jobb annál, minthogy egyedül legyen vagy mással.
2024. jún. 4. 07:01
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Hát úgy igazán semmit, nem is tudom miért ragaszkodnak hozzám, mégcsak jól sem nézek ki, a szex is kevés...
2024. jún. 4. 07:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Önszántából döntött így, hogy mellettem marad, nem kellett sehogy sem rábírnom. Minthogy a múltban voltak olyanok, akik nem maradtak mellettem, ezért gyanítom nem feltétlenül a viselkedésemben van a titok, egyszerűen csak a párkeresés olyan, hogy ha találsz valakit, aki benned megtalálja azt, amit keres, amire vágyik és melletted akar maradni, akkor ő maradni fog :D
2024. jún. 4. 07:15
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Csqlak olyanok nem szoktak maradni, akik minden bokorban találnak maguknak másikat is.
2024. jún. 4. 07:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Rábírni nem lehet senkit, hogy veled maradjon. Ha veled akar lenni, veled lesz, ha menni akar, fejre is állhatsz, úgy is lelép. Főzhetsz te neki 6 fogásos vacsit, bevállalhatsz bármit az ágyban, járhatsz a kedvében, ha nem szeret, hiába erölködsz!
2024. jún. 4. 07:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Megfelelő realitás érzékkel kell rendelkezni és olyannal kezdeni akiben van kellő komolyság is.
2024. jún. 4. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!