Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit csináltatok hogy lett pàrkapcsolatotok, hogy ràbírtatok egy férfit hogy maradjon mellettetek?
Figyelt kérdés
2024. jún. 4. 06:32
1/13 anonim válasza:
Normálisan (nem hisztis πcsaként) viselkedek, kölcsönös tisztelet fontos, kommunikáció fontos, a többi kb már csak a kémia. De ha ugyanezek nincsenek meg a férfiban, akkor nem működik.
2/13 anonim válasza:
Ha valakit rá kell bírni, hogy maradjon mellettem, akkor az már rég rossz 🥴
Igazából annyi a lényeg, hogy sosem akartam senkit magam mellé görcsösen. Ha nem kellettem, úgy is jó, ha meg igen, akkor úgy is. Lazán vettem mindig, 12 éve házas vagyok.
3/13 anonim válasza:
Rábírni? Mi nem is akartunk járni, csak egyszer összefeküdtünk, aztán onnantól egyre többet találkoztunk. Végül újra összefeküdtünk, minden nap randikáztunk, majd összeköltöztünk. Nem kellett rábírnom sehogy, teljes erőbedobással udvarolt nekem..
4/13 anonim válasza:
Szelektálj megfelelően, hogy ne rábírni keljen valakit, hogy maradjon, hanem melletted boldogabbak legyenek a mindennapjai. Párkapcsolatban nem olyan személyt keresünk, aki miatt változni akarunk, avagy meg akarunk változtatni, hanem aki kiegészíti az életünket.
5/13 anonim válasza:
Nem rábírom, hanem olyan életet élünk együtt, ami jobb annál, minthogy egyedül legyen vagy mással.
6/13 anonim válasza:
Hát úgy igazán semmit, nem is tudom miért ragaszkodnak hozzám, mégcsak jól sem nézek ki, a szex is kevés...
7/13 anonim válasza:
Önszántából döntött így, hogy mellettem marad, nem kellett sehogy sem rábírnom. Minthogy a múltban voltak olyanok, akik nem maradtak mellettem, ezért gyanítom nem feltétlenül a viselkedésemben van a titok, egyszerűen csak a párkeresés olyan, hogy ha találsz valakit, aki benned megtalálja azt, amit keres, amire vágyik és melletted akar maradni, akkor ő maradni fog :D
8/13 anonim válasza:
Csqlak olyanok nem szoktak maradni, akik minden bokorban találnak maguknak másikat is.
9/13 anonim válasza:
Rábírni nem lehet senkit, hogy veled maradjon. Ha veled akar lenni, veled lesz, ha menni akar, fejre is állhatsz, úgy is lelép. Főzhetsz te neki 6 fogásos vacsit, bevállalhatsz bármit az ágyban, járhatsz a kedvében, ha nem szeret, hiába erölködsz!
10/13 anonim válasza:
Megfelelő realitás érzékkel kell rendelkezni és olyannal kezdeni akiben van kellő komolyság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!