Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a legjobban működő párkapcsolatokban is megjelennek előbb-utóbb a hullámvölgyek? Jó jel, ha nálunk még 8 hónap után (már együtt élünk) se volt semmi jelentős nézeteltérés?
8 hónap? Majd írd ki a kérdést 8 év múlva. Az első 1-2 év rózsaszín köd.
Egyébként a hullámvölgy teljesen természetes dolog, az lenne a fura ha nem lenne.
Így 20 év után csak azt mondhatom, hogy nem bírnám mégegyszer újracsinálni, csúcsok és szakadékok.
A legfelkészülteb, legedzettebb túrázó is elfárad.
8 hónap?
21 éve vagyok házas. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek a lényeg, hogy együtt meg tudjátok oldani.
Nekünk az élethelyzetekkel együtt járó nehézségek melléktermékei voltak a hullámvölgyek a kapcsolatunkban is. Amikor házat vettünk (illetve hát, előtte, amíg gyűjtöttünk, meghúztuk a nadrágszíjat, semmit nem csináltunk, sehova se mentünk, csak dolgoztunk látástól-vakulásig, az nyilván nem volt a kapcsolatunkra nézve egészséges, de elmúlt, utána jó lett megint minden), amikor megszülettek a gyerekek, és az első időszakban én (a nő) kb ki se tudtam őket rakni a kezemből, mert hát... Babák, na. Az sem a kapcsolatunk építéséről szólt. Aztán amikor volt rá idő, energia, akkor ismét elkezdtünk a házasságunkkal is foglalkozni. Most már megint jó. Bizonyára lesznek még az életünk során olyan helyzetek, amikor a házasságunk háttérbe szorul, de aztán amikor ezek a helyzetek elmúlnak, megoldódnak, ismét a kapcsolatunk lesz az első helyen. Szerintem ez valahol természetes. Nem lehet mindig ugyanannyira ráfókuszálni a kapcsolatra, egymásra, mert az élet zajlik, vannak néha események, feladatok, amik elvonják a figyelmet időszakosan. Na de utána, ha van rá lehetőség, akkor igenis meg kell próbálni megtalálni az egyensúlyt.
Mondjuk a 8 hónap az semmit sem jelent, az max kamaszoknál számít hosszú időnek, felnőtt kapcsolatoknál még bőven a rózsaszín unikornisos szívecskeformájú szemüveges időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!