Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori szerintetek, hogy a párkapcsolatok elején (első fél év kb) az emberek más arcukat mutatják, mint amilyenek valójában?
Senki nem azzal indít hogy elriassza a másikat hanem a legjobbat hozná ki magából.
Sztem az első vita már elárul sokat.
Először mindenki a legjobb arcát mutatja, a hibáit elhallgatva mert le akarja nyűgözni a másikat.
Idővel benő a fejed lágya és rájössz, hogy nem érdemes őket elrejteni, mert akkor találod meg az igazit aki úgy fogad el ahogy vagy.
Sajnos elég gyakori szerintem, pedig nem kéne megjátszania magát senkinek.
Inkább törekedni kéne arra, hogy ne legyen eltitkolnivaló...
Lakva ismerszik meg az ember.
Amit édesanyám mondott nekem az az,hogy figyeljem miként viselkedik amikor összeveszünk,akkor sokminden kiderül..és milyen igaza volt. :)
Szerintem ez nem képmutatás, csak az elején az ember nyilván a szebbik énjét mutatja.
Én egyébként soha nem próbálkoztam olyasmivel, hogy tudtam, mit szeret a másik, és bár nem olyan vagyok, előadtam, hogy igen. Ez valóban a tudatos félrevezetés. Szerintem azért ez alapvetően elég ritka, inkább az van, hogy az elején az ember jobban alkalmazkodik, jobban meg akar felelni a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!