Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beteljesületlen szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteljesületlen szerelem fájdalmán hogyan tegyem magam túl?N

Figyelt kérdés

Az fáj elsősorban, hogy nem derült ki milyen lenne együtt..

ilyen nagy érzéseknél az is jobb ha elküld valahogy, így lóg az egész a levegőben és itt maradtam a nagy érzéseimmel meg felhasználatlan energiákkal. Amikor dolgozom akkor jobb mert akkor le van kötve a figyelmem. Hétvégén patakokban folynak a könnyeim

2024. jún. 3. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Najó, mi a tényállás? Ha bárhogy tartjátok a kapcsolatot, azt szüntesd meg. Se email se chat, se személyes. Ez az első.

Tapasztalat, ismerem az érzést, bele lehet ragadni, de túl lehet lenni rajta.

2024. jún. 3. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:

"az is jobb ha elküld valahogy, így lóg az egész a levegőben"

Még nem küldött el? Akkor még van remény.

Talán ha több részletet elárulnál, könnyebb lenne válaszolni a kérdésedre.

De ha csak szenvedsz és nincs veled, akkor nem sok jóval bíztathatlak.

Lehet, hogy egyszerűen nem illetek össze.

2024. jún. 3. 22:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Munkatárs, így látom..

Hat ezaz hogy még a remény nem halt meg , de már hónapok óta vágyakozom utána. és közös munkara soha nem engem kért meg hanem mást.

nagy a kémia energia ezt érzem, emiatt is keveset tudtam vele beszélni.

2024. jún. 3. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyan ez volt a helyzet, munkatárs. Tudd meg, hogy van e valakije, ha nincs, próbálkozz, elöször nagyon gyengéden.

Ha nem tudsz kiszeretni belőle és nem lesz semmi, csak az lesz a megoldás, hogy otthagyod a céged. Muszáj, máshogy nem lesz jobb.

2024. jún. 3. 22:16
 5/8 A kérdező kommentje:

ja de nem tudom honnan tudjam meg, hogy jelenleg van-e valakije, mert közösségi oldalakra nem rak fel ilyesmit..max ha rákérdezek erre nála.

igen én is ezt érzem, hogy munkahelyváltás érik ezzel a dologgal sajnos

2024. jún. 3. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Munkatársakat pedig simán ki lehet ismerni rájönni a gyenge pontjaikra szépen megtanulni kitanulni higyan lehet terelni a figyelmét majd irányitani is azt és ugy beszivárogni az életébe hogy azt a másik észre sem veszi.

Mivel allandoan ott van jelen van, egy idő mulva igy ki lehet ismerni mindenkit így hogy már csukott szemmel vágod azt is mit gondol mielőtt neki eszébe jutna.

Magyarán bárkit be lehet(ne)fűzni munkahelyen. Csak el kell tudni őt érni. Ahhoz meg szépen lassan minden rezdülését is ki lehet ismerni.

És teljesen kézben tartani.

Ha meg meglátod a falait miért is elutasító, akkor megérted azt, át is érzed, rájössz ő hogyan működik aztán rájössz arra is hogy valahogy nem akarod azokat a falakat lerombolni mert azok azért állnak, mert csak keserítené az életed.

Én munkahelyen egy extrém vonzó de nárci pasitól tanulok rengeteget. Tudom már pl hogy imád flörtölni meg a kémiát, de belül mélységesen megveti amugy a nőket, semeddig nem tart az se nála hogy velejéig alázzon meg bárkit úgy egyik pillanatban hogy viszont egy másik pillanatban meg megőrül ugyanazért a nőért.

Irtó kegyetlen és szélsöséges játéka van, és abszplut vmi mindenhatónak hiszi magát akihez nők nem érhetnek fel sem.

Neki pl megértem a falait, hogy mivel empátia érzelmek nem mennek neki, csak ezekben a szélsőséges hol negatív hol pozitív elragadtatásokban él, jóformán emberi kapcsolatra ill fenntartására egyszerűen alkalmatlan.

Vele így lehet csak élni hogy hullamvasutazik az ember mert így tiszta izgi ez a munkahelyre(unalom meg kiégés ellen), de párkapcsolatban vagy szexakapcsolatban a pokol lenne kb.

Én teljesen mas pasik miatt szoktam sírni.

Olyanok miatt akiken látszik az hogy úgy megy el mellettem hogy nem tudja velem mit hagy ki. Én meg tudom azt hogy hatalmas lenne mi ketten együtt, miénk lenne a világ is, és ha szakítás is lenne a vége nem én sírnék, hanem ő.

Amikor úgy nem látja valaki hogy mit hagyott ki az életéböl, es így megy el. És vak.

Napokig tudok ilyenen vergődni, meg hatalmas kín bennem azt megemészteni mikor nem úgy nincs semmi mert nem kellek, hanem mert nem is tudja hogy valami mellett ő elment úgy, hogy észre sem vette.

Vagy más pasik. Vannak ezek az érzelmi kavalkádok oxitocin adrenalin mikor ugy érzed be vagy drogozva a szerelemtől, magadnál se vagy, doppingol, kivirulsz, szebb leszel, stb. A másik meg azt se tudja mi az hogy érezni. Szexel mint valami AI, és megy tovább a kövire. Mert ő ezt a másik D-t nem is ismeri, megélni se tudja. "Fejletlen".

Ilyenkor nem is tudom mi a szomorúbb vagy szánalmasabb. Egy csaj parlagon tele élettel felfűtve, vagy egy olyan aki azt se tudja mi az élet. Gépi "élettelen", és baktat csak tovább.

2024. jún. 3. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:

"munkahelyváltás érik ezzel a dologgal sajnos"

Lehet, hogy sokkal jobb munkád és munkatársaid lesznek, és a fizetésed is jóval több lesz!

2024. jún. 3. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:

"Olyanok miatt akiken látszik az hogy úgy megy el mellettem hogy nem tudja velem mit hagy ki. Én meg tudom azt hogy hatalmas lenne mi ketten együtt, miénk lenne a világ is, és ha szakítás is lenne a vége nem én sírnék, hanem ő.

Amikor úgy nem látja valaki hogy mit hagyott ki az életéböl, es így megy el. És vak.

Napokig tudok ilyenen vergődni, meg hatalmas kín bennem azt megemészteni mikor nem úgy nincs semmi mert nem kellek, hanem mert nem is tudja hogy valami mellett ő elment úgy, hogy észre sem vette."

Már ne is haragudj, de lenárcizol valakit, majd a következő bekezdésben arról ömlengesz, hogy egy férfi vak, mert TÉGED, aki persze ismeretlenül is tudja (honnan???), hogy összeillenétek, nem vesz észre.

Az meg sem fordul a fejedben - az írásod alapján -, hogy ezer másik oka lehet az érdeklődés hiányának. Nem-nem, ez is a MÁSIK hibája, hogy nem vesz észre TÉGED :D

Behalok komolyan mondom.

2024. jún. 5. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!