Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Adnátok ennek egy esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok ennek egy esélyt?

Figyelt kérdés

Szóval másfél hete megismertem egy férfit ő 35 én 27.

Kedves, meg sok a közös bennünk, de olyan sokszor írja hogy mennyire kíván és azt akarja ha elsőnek találkozunk akkor aludjunk együtt, de tudom hogy az nem az lenne ennyire bolond nem vagyok. Azt se akarom hogy könnyűvérűnek tűnjek.

Van egy 3 éves kislánya is, aki hetente 2x nála alszik. De annyira bennem van az érzés hogy csak sze.xre kellek neki :/ Tegnap már azt írta hogy azt szeretné a felesége legyek és még nem is találkoztunk csak ismerkedek vele vagy nem tudom. Szerintetek is csak partner kell neki a sz.exhez?

2024. jún. 2. 14:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nyilván kizárólag szexre hajt.
2024. jún. 2. 14:05
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Ha nála alszik a gyerek, rendes kapcsokat eleve kizárva. Valami futóbolond lehet. Ha téged a csak szex nem érdekel szerintem hanyagold. Első találkozásnál a legjobb pasihoz se mennék fel, de te tudod.
2024. jún. 2. 14:06
 3/12 A kérdező kommentje:
És hogy tudnám jobban kideríteni hogy ténylegesen csak a szexre kellek neki? Nem akarok felmenni a lakására csak ő mondta hogy ezt akarja, de nem mentem bele és azt mondta akkor hanyagolják ezt.
2024. jún. 2. 14:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Kérdezzek konkrétan rá
2024. jún. 2. 14:12
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Kérdezheted is, de a legjobb, ha hanyagolod, csak szexre kellenél.

Nem is ismeritek egymást, semmi komoly nem jöhet szóba még jó ideig.

2024. jún. 2. 14:16
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2024. jún. 2. 14:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de 27 éves létedre ez nálad nem egyértelmű, mit akar? Perrsze, hogy csak szexelni. Normális ember amúgy sem mond ilyet, hogy feleségül vesz úgy, még csak ismerkedési fázisban vagyunk. Ha jót akarsz magadnak, felejtsd el!
2024. jún. 2. 14:28
 8/12 anonim válasza:
100%
Én nem, de te igen. Azért fogsz neki esélyt adni, mert láthatóan bizonytalan vagy, és ezt a férfi is pontosan tudja veled kapcsolatban.
2024. jún. 2. 14:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Adsz neki esélyt mert lábtörlőként és üdítőtartályként viselkedsz, ergo az vagy. Jó padlófelnyalintást!
2024. jún. 2. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
88%
27 évesen már ne haragudj, mit akarsz amúgy egy gyermekes pasitól? Kell ez neked? Végiggondoltad ezt teljesen, mivel jár ez? Szerintem nem!
2024. jún. 2. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!