Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok egy második esélyt egy ilyen fiúnak?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt ismerkedtél vele, de más csajt választott, téged meg letojt. Most hogy egyedül lett újból próbálkozik nálad.2022. ápr. 24. 15:17
1/6 anonim válasza:
Férfi vagyok, de én nem adnék esélyt egy ilyen nőnek...
2/6 anonim válasza:
Nem bírod abbahagyni? Hagyd békén szegény lányt, sokkal jobban jár nélküled!
3/6 anonim válasza:
Nálunk hasonlo csak kicsit maskepp
Tinik voltunk es már szexeltunk de még nem jartunk amikor rányomult a r.bancos bnőm aki miatt engem helybol offolt es eléggé alázoan is. Csak epp bnőm röhögve dobta.(csak egotuningnak kellett bnőmnek van/volt barátja akit szeret)
Aztan en jartam már 5 pasival is kozben ő mar 5 másik nővel is.
Kb 15 év mulva jutottam el csak addig hogy felhivom már, ugyis szakitas utan vagyok.
Azota egyutt vagyunk és még neki all feljebb miert sz.rtam le 15 évig. (Es szerintem sajnálja hogy nem fiatalon vagyunk egyutt mert most latja mennyi minden kimaradt amit mennyire kár volt velem kihagynia ugyanis hatalmas szerelme vagyok most "akiért ölne is"ha kell)
Na miert is sz.rtam le 15 evig vajon..?
5/6 anonim válasza:
4 De, csakhogy ő már ismerős. Addig téblábolt egy lány mellett, hogy észre sem vette, hogy akar tőle valamit. Most meg roppant önérzetesen azt akarja hallani, hogy szemét k., ha akar tőle valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!