Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legröhejesebb, amit a "magaról" mezőben olvastatok egy társkereső adatlapon?
Nem szoktam elolvasni mert általában koze nincs a valosághoz. Illetve az emberhez képest tök lényegtelen.
Pl vki leirja hogy szeret horgászni meg ezek. Arrol kiderul hogy ja csak szétdrogozva haverokkal és általában ekörül forog az élete.
Vagy másik nőverő nárci akinek a szülei néha horgásznak és ő viszi ki őket kocsival és neha ottmarad velük 10 percre horgászni.
Tehát a hobby vagy bármi amiket írnak szinte jelentéktelen semmi hozzájuk képest, nem ott van a lényege az embernek amit ő képvisel hanem teljesen máshol van.
Eddig szerintem senki nem írt le adatlapra lényegi infót magárol.
Igazábol engem a kor lakhely es hpgy szingli e ennyi érdekel és hogy tetszik e külsőre, milyen vele a cset, aztán a találkozás. Ezekre adok csak.
Olvasni a bemutatkozást nem is szoktam szinte soha. Mivel eleve lehet cset se lesz belole soha. Vagy megáll annál hogy szia. Visszaköszönök, hogy szia. És ezzel kifújt az egész. Nem ir tovább..
Egyszer szívtam eddig meg mikor közölte az egyik hogy súlyos balesetből most épül fel, még járni tanul újra. Meglepett. Erre a nagy kérdése: Nem olvastam a bemutatkozást..?
Ja meg ismerek egy autista hajlamu pasit aki érintésfóbiás. Nem tud olyanokat hogy este ölelve bújva elaludni, próbalja imitálni ugyan de az olyan mintha egy halott rádrakná a kezét, nem is érti mi az érintések lényege, nem is ismeri azt a bizsergő érzést.
Ő meg kirakja magát kiskutyával ahogy azt felveszi öleli.(ja csak az anyjához van átpasszolva az gondozza eteti meg minden, mert az állatoktól is irtózik de próbálja a közösségiken azt mutatni mintha nem.
Ez is kiírja magárol hogy néha a kutyával játszik sétáltatja, de azt már nem hogy amugy meg nem kéne az agyára megy és undorodik a babusgatástól is.)
"Légy sikeres a munkádban!"
Na vajon ez miért fontos? Biztos nem alkalmazottat keresett vagy kollégát.
Eleve a mikor többes számban beszél a nőkhöz az annyira kellemetlen. És akkor többes számban még oltogatja is őket, hogy ilyenek vagytok, olyanok vagytok, amolyanok vagytok, és a végére odabiggyeszti, esetleg, hogy tisztelet a kivételnek - nem is tudom mit vár, hogy ez bárkinek imponáló lesz? Szerintem ezzel maximum azokkal fog beszélni, akik nem olvassák el az adatlapját.
Arról ír hogy mit nem akar, kik taszítják, de magáról persze egy szót sem... Mert nyilván már ismeretlenül is másokat kell szapulni, nem magába nézni, esetleg bármi jó dolgot megmutatva..
"Normális értékkel rendelkezem" - írja egyre több csaj.
Ezzel még úgy nem is lenne semmi baj (még akár jó is lehetne), csak amikor visszakérdez a pasi és vagy odáig tartott a beszélgetés, vagy hisztike lesz belőle. Na ott van a baj. Ilyenekre kár ráírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!