Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon sután sikerült, igaz?
Szerintem ebben semmi gáz nincs. Nálam is volt már szinte ugyanez, csak én így fogalmaztam, amikor megkérdeztem a csajtól: "Amúgy lenne kedved valamikor meginni egy kávét vagy egy üdítőt valahol? De amúgy sütizhetünk is. Vagy csak egy sima séta + beszélgetés?" Na, kb. ez volt a szöveg.
Szóval nem ezzel volt a baj, hanem szerintem valószínűleg nem jössz be neki. Nem csak azért, mert ha bejönnél, már rég elhívott volna randira, mivel ő a FÉRFI, hanem azért, mert ezt válaszolta: "meglátja mikor ér rá, és ír". Ha egy nekem tetsző csaj nekem azt mondaná, amit te mondtál a csávónak, én egyből rávágtam volna, hogy "Persze, benne vagyok!"
Tök jó, tehát elhívtam egy srácot randira, akinek nagy eséllyel nem is jövök be, de ez által könnyen is adom magam. Király, ez igazán jó.😄🙈
Nem, amúgy szeptember óta ismerem (és tetszik), igazából én reménykedtem, hogy majd elhív, de akkor ezek szerint okkal nem tette.
Hehe csak így tovább!🙃
1-es vagyok. Nem értek egyet a 2-es kommentelővel, aki azt írta, hogy "ez olyan könnyen adod magad dolog." A 4-essel értek egyet, aki azt írta, hogy ez aranyos. Szerintem is az és szerintem sincs semmi szégyellni való ebben az egészben. Amúgy tuti, hogy leesett neki, hogy ez igazából egy randira hívás.
Kérdező, én csak annyit írtam, hogy "szerintem valószínűleg nem jössz be neki". Tehát szerintem ennek van több esélye, de lehet, hogy mégis bejössz neki, majd kiderül.
Az biztos, hogy semmi gáz dolgot nem tettél, nem kell ezen filóznod egész nap. Néha a csajok szoktak kezdeményezni, semmi gond nincs ezzel. A szöveged is cuki volt és az elpirosodás is. Szóval nyugodtan aludjál, nem kell emiatt egész éjjel fent lenni.
#6 lebuktam:) Igyekszem aludni.😅
#8 nem tudom, ha tudnám, akkor nem kérdezem meg, de ettől még benne lehet a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!