Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzám hasonlóan van olyan a környezetetekben,aki nem nézi jó szemmel/ szóvá teszi,ha valakinek több férfi is volt az életében? Nekem nagymamám ilyen, aki most 70 éves.
Figyelt kérdés
Ha valaki nem találja meg elsőre a nagy Őt, akkor azt már gyalázza, szidja, elmondja mindennek. Velem is így volt,mert 30 évesen volt 4 pasim. Szerencsére már elköltöztem még a környékről is,de most is van,hogy szóvá teszi,hogy a párommal,csak összeálltunk mint a kutya és macska. Nektek is van ezzel kapcsolatosan tapasztalatotok, negatív irányba? Hogy reagáljátok le,ha mondjuk Nektek mondja valaki?2024. máj. 30. 22:43
2/8 anonim válasza:
Teljesen más generáció, abban a korban még megmondták ki kivel házasodjon össze, ha akarja, ha nem. Szememben nem, hátam mögött igen. Fogd rövidre vagy ne reagálj rá semmit, őt már úgysem tudod meggyőzni. Szomorú egyébként ha belegondolunk egy két ember sorsába, akik együtt maradtak egy boldogtalan kapcsolatban csak mert ezt sulykolták beléjük
3/8 anonim válasza:
#2 milyen abban a korban, az 1970-es években amikor egy most 70 éves ember volt fiatal ez marhára nem így működött, mindenki azzal jött össze, akivel akart, ezek az előre elrendezett házasságok max 150 éve voltak, olyan 6 generációval előbb, de az a korosztály már régesrég kihalt. A nagyi sajnos "csak" egy sima rosszindulatú, utálkozó vénasszony, mást nem tudsz tenni, mint tartani a három lépés távolságot.
4/8 anonim válasza:
Túl vagyok a hetvenen, de egyáltalán nem így gondolkozom. Nekem is több partnerem volt, miért ítélnék el emiatt másokat?
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor csak az én nagyanyám ennyire rosszindulatú ezek szerint?
2024. máj. 31. 06:57
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem rosszindulat, csak más generáció más felfogás. Az én nagyszüleim és a dédnagyszüleim is azzal élték le az életüket akivel házasságot kötöttek jó korán. Nekik ez volt a szent és sérthetetlen, hogy senki más. Vannak olyan idős emberek akik egyszerűen makacsul ragaszkodnak ahhoz a felfogáshoz gondolkodáshoz amit rájuk erőltettek, amiben felnőttek. Nem veszik észre, vagy nem akarják észrevenni hogy azóta más világot élünk. Szerintem ne vedd ezt magadra.
:)
7/8 anonim válasza:
Nem, az én felmenőim nem ilyen korlátolt agyúak.
8/8 anonim válasza:
"Teljesen más generáció, abban a korban még megmondták ki kivel házasodjon össze,""Teljesen más generáció, abban a korban még megmondták ki kivel házasodjon össze"
Te el vagy tévedve vagy 100 évvel és csak valahol egyszer már hallott dolgokat tudsz visszaszajkózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!