Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted vannak karmikus találkozások a szerelemben?
Kezdjük ott, hogy nincs karma...
Több életed sincsen.
Szegény Avogadro...
Egyébként szerintem ez a világ legnagyobb egyik vélt hülyesége, hogy aki másokkal rosszat tessz az előbb utóbb úgyis pórul jár. Persze, rá lehet fogni, meg lehet magunkat ezzel nyugtatni, de semmi nem nyilvánvaló és rossz dolgok még azokkal is történnek akik nem tesznek mással kimondottan rosszakat.
Nem fér egyébként az agyamba, hogy tud komolyan venni a modern társadalomban némely ember olyan dolgokat, mint az ezotéria és a társai.. :(
#5:
Úgy, hogy nem mindenki ateista, materialista, vagy keresztény. Valaki "buddhista/hinduista". Ennyi. Inkább vagyok az mint pogány. Mert inkább reménykedek, hiszek valamiben mint semmiben. Nem nézem le azokat akik ateisták, de nem az én világom anyagi perspektívából nézni mindent.
Végülis.. ha valakit ez nyugtat meg akkor lehet hinni abban, hogy az előző életedben kis cinke voltál és a párod meg egy másik cinke és azért ilyen erős a kapcsolatotok mert a lelketek már madárként is együtt volt, vagy valami hasonló mondvacsinált dologban, de attól ez még nem lesz úgy..
Engem inkább szomorúsággal tölt el, hogy ennyire buták tudnak lenni az emberek, hogy képesek hinni ilyen dolgokban és a tudományos dolgokat képesek a kukába vágni, mert számukra a hit mennyivel fontosabb, meg nekik az boldogságot ad.
De hát végső soron az a fontos, hogy mindenki jól érezze magát, ha neki attól boldogabb az élete, hogy a valóságot meghazudtolja, akkor végülis az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!