Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem szerencse kérdése?
Huszonéves vagyok, L. Talán egyszer voltam szerelmes, amikor megkérdőjelezhetetlenül tudtam, ez szerelem. Ez közel 6 éve volt, azóta volt kapcsolatom is. Nem találok szerelmet. Van, akivel jól indult, van aki nem szeretett belém, jelenleg pedig megismertem valakit de vele nincs jövőm, mert nem egy országban élünk.
Valahogy mindig próbàltam ismerkednj, nem volt sok partnerem, de senkivel nem éreztem azt a szerelmet. Mindig volt valami ami miatt “nem” vagy mindig volt olyan indok ami miatt limitálni kellett az érzéseimet.
Néha már belefáradok, hogy “ez sem jön össze” vàrok de mire? Ha vártam, nem jött senki. Ha mentem ismerkedni, vegyes tapasztalataim voltak.
Másoknak olyan könnyű szerelembe esni és társat találni nekem miért nem?
Nem a külsőm, nem a személyiségemmel van a baj. Extrovertált vagyok, sokat utaztam, programoztam mégsincs szerencsém
Ne keresd görcsösen, hanem hagyd, hogy rád találjon!
Az mondjuk pozitív ha nem a szerelmebe vagy szerelmes, és nem éred be akárkivel bármi áron, csak legyen épp valakid. Rengeteg társfüggő ismerősöm van akik ahány emberrel ismerkednek annyiba lesznek szerelmesek szerintem ez problémásabb.
Kérdező nincs szerencse, szabad akarat van!
"Mindenki a maga szerencséjének kovácsa!"
Te ismerkedtél olyan fiúkkal és jelenleg is te vagy olyan alannyal együtt akivel nem működik a kapcsolat.
Úgy tűnik nincs jó ember és önismereted és kapcsolatfüggő is vagy bizonyos mértékben.
Én 22 évesen ismertem meg a párom akivel azóta is együtt vagyok. Soha az életben nem kerestem párkapcsolatot, nem is akartam szerelmes lenni, untig elég volt nekem jó darabig a barátság, suli, munka.
Jött ő az életembe és még ő vele se akartam pedig tetszett nagyon. Először "barátok" voltunk és amikor "bizonyított" akkor lettünk egy pár.
Túlságosan akarod a szerelmet, görcsös vagy épp azért "megint nem jött össze".
Ti nem azért nem lesztek együtt mert elköltözöl. Azért nem mert nem vagytok szerelmesek egymásba, vagy te belé. Barátnőm netről ismerte meg a pasiját aki UK-ből jött ide és még feleségül is vette. De ez nem szerecse kérdése. Te döntöd el, hogy kinek adsz esélyt mint a másik fél szintén eldönti.
Te egyenesen várod az elsöprő szerelmet, elvárásaid vannak amelyeket még te sem tudsz kielégíteni fordítva. A szerelem nem kopog be hozzád csak azért mert összeillennél valakivel, vagy erőlteted. Az csak jön, de akkor se mindegy, hogy kivel ismerkedsz, kit veszel figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!