Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az mit jelent, ha az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent, ha az exem küldött egy fotót, azzal a szöveggel, hogy: "Nászúton, Szardínián" és aztán azt írta, hogy: "Bocsi, félre ment az üzenet"?

Figyelt kérdés
A fotón ő volt a tengerparton másodmagával.
2024. máj. 28. 22:13
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Mármint szerintem nem lehet ilyet ennyire félreküldeni, vagy lehet? Mert ha nem lehet, akkor meg gondolom célozni akart valamire... azt akarta lássam, tudjam.
2024. máj. 28. 22:14
 2/24 A kérdező kommentje:
Meg ma már el lehet távolítani a félrement üzeneteket amúgy is.
2024. máj. 28. 22:15
 3/24 anonim ***** válasza:
97%

"célozni akart valamire... azt akarta lássam, tudjam"

Szerintem is. Legalább tudod, hogy jó döntés volt, hogy ex. Ilyen játszmázásokat...

2024. máj. 28. 22:16
 4/24 anonim ***** válasza:
93%
Azért hogy lásd miről maradtál le.
2024. máj. 28. 22:19
 5/24 anonim ***** válasza:
96%
én letiltanám a helyedben.
2024. máj. 28. 22:20
 6/24 anonim ***** válasza:
96%
Tuti direkt küldte. Sok ilyen van (elvileg)felnőtt emberek között is, akik képesek ilyen szánalmas játszmázásra, pont ilyen ez a "jajj bocsi nem neked akartam😅" is.
2024. máj. 28. 22:23
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ez nászút meg sem tudja élni. Másnak akar vele szerepelni csak. Neki meg nem élmény.

Ez kb hasonlo ahhoz ha vki elmegy nyaralni, es allandoan nekem ir meg zaklat meg képeket kuld ahelyett hogy nyaralna akkor, meg békénhagyna engem.

2024. máj. 28. 22:32
 8/24 anonim ***** válasza:
94%
Küldtem már üzit és képet is félre, de a te esetedben nyilvánvalóan nem erről van szó. Szánalmas. Féltékennyé akar tenni/orrod alá dörgölni, nem vagy neki közömbös. Reagáltál vmit? Ha nem, akkor ne is, szimplán hagyd így!
2024. máj. 28. 22:45
 9/24 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon szánalmas. Tuti direkt volt. De egy nászúton az exre gondolni, meg ilyen játszmákat csinálni, ennél szánalmasabb nem is lehetne...
2024. máj. 28. 22:55
 10/24 anonim ***** válasza:
84%
Ha ennyire fontos vagy még neki, hogy a nászútján is téged próbál féltékennyé tenni némi munkával meg is tudnád újra dugni.
2024. máj. 28. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!