Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig írtok egymásnak jóéjt üzenetet?
Figyelt kérdés
Gyerekes kérdésnek hangozhat, de szerintem ez is lehet kardinális kérdés. Mostani barátom nagyon ritkán szokott és nekem ez rosszul esik. Csomószor este 9 után már nemis ír, pedig tudom, hogy sokáig szokott ébren lenni. Nem tudom, hogy én reagálom-e túl. Alapból is feltűnt, hogy mikor mondjuk nálam van egész nap, gyakran telefonozik, válaszolgat üzikre, de ha nem vagyunk együtt, mindig több óra, mire visszaír. Ti ezt megemlítenétek neki?
Már együtt élünk, de korábban még az elején írtunk ilyet, de egy idő után nem, mert én mindig kidőlök hamar :D De jó reggelt üzenet mindig volt :)
2022. aug. 12. 08:59
3/13 anonim válasza:
Az alapján, amiket eddig tapasztaltam, érdemes megemlíteni neki, ha valami bánt. Hiszen érzed, hogy valami nem oké, akkor valószínűleg így is van. A megérzések nem hazudnak.
Nyilván nem számonkérő hangnemben, de erről mindenképpen beszélgetni kell, különben benned marad a tüske.
2022. aug. 12. 09:00
4/13 A kérdező kommentje:
#3 igen, alapból fura, hogy mindig ő hozza fel a talikat, megyünk mindenfele randizni, szóval egyértelműen nem csak a szexre hajt vagy ilyesmi, mégsem értem, hogy miért ír olyan ritkán. Nagyon jóképű pasi amúgy, nem lepődnék meg, ha több vasat tartana a tűzben😐
2022. aug. 12. 09:07
5/13 anonim válasza:
Csak nem szeret chatelni, elfoglalt.
Ha szeretnéd ezt a szokástkialakítani, akkor kedj te ilyeneket írni. Vagy beszélj vele.
Én párom is van, hogy sokára ír vissza, ebből nincs gond. Rengeteg dolga van, nem figyeli. Nincs mindennap jóéjt, de egészen gyakori. Úgy 50-60% talán.
2022. aug. 12. 09:20
6/13 anonim válasza:
Mindig, még 10 év után is. Este is, reggel is. Nap közben is. Amikor nem voltunk túl jóban, akkor is.
2022. aug. 12. 09:24
7/13 anonim válasza:
Mi hajnalokig is képesek vagyunk beszelni vagy csetelni. Pont a joejt üzenetek maradnak ki gyakorta mert pont az a legtartalmatlanabb leglenyegtelenebb kérdés.
Kb az összes kapcsolatomban pont nem formaságokon mulik az elalvas sem es az ebredes sem.
Ha anyánál alszom ott mennek csak ezek a kényszeres joreggelt jóejtezések, meg üzletekben ha bemegyek reggel.
2022. aug. 12. 09:37
8/13 anonim válasza:
Nem soha. Minek? Tök idegesítő lenne naponta ezt leírni bakker.N
2022. aug. 12. 09:42
9/13 anonim válasza:
Szinte mindig :)
2022. aug. 12. 12:57
10/13 anonim válasza:
Mi is mindig elköszönünk este. Aki hamarabb elalszik, akkor is ír, ha épp nem beszélgettünk. Az elején nem így volt, de engem is bántott, de az előző kapcsolatom után megfogadtam, hogy nem hagyok semmit szó nélkül, ami zavar, mert csak így lehet fejlődni a kapcsolatban. És működött, mert azóta minden este és reggel is írunk üzenetet. Néhány szó bárkinek bele kell férjen az idejébe, ha a párjáról van szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!