Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig írtok egymásnak jóéjt üzenetet?
Figyelt kérdés
Gyerekes kérdésnek hangozhat, de szerintem ez is lehet kardinális kérdés. Mostani barátom nagyon ritkán szokott és nekem ez rosszul esik. Csomószor este 9 után már nemis ír, pedig tudom, hogy sokáig szokott ébren lenni. Nem tudom, hogy én reagálom-e túl. Alapból is feltűnt, hogy mikor mondjuk nálam van egész nap, gyakran telefonozik, válaszolgat üzikre, de ha nem vagyunk együtt, mindig több óra, mire visszaír. Ti ezt megemlítenétek neki?2022. aug. 12. 08:50
11/13 anonim válasza:
Nagyon más időzónában lakunk, szóval amikor külön vagyunk, az ír, aki megy aludni. Amikor nálunk éjjel van, nála még csak kora délután. De persze, írunk egymásnak lefekvéskor meg ébredéskor is. Mondjuk abból sincs balhé, ha elmarad valamiért, vagy ha a másik nem válaszol rögtön.
Ha téged zavar, hogy nem ír, említsd meg neki, hogy jól esne, ha írna.
12/13 anonim válasza:
Amikor még nem éltünk együtt, mindig írtunk egymásnak. Most már, hogy együtt élünk, házasok is vagyunk, nap közben ( ha melóban akad 5 percünk) felhívjuk egymást, vagy írunk:))
13/13 anonim válasza:
Miért ír ritkán? Mert ezer dolga van, játszik, olvas, filmezik, etc.
Vagy mert nem szeret pötyögni. Én sem. És nem, nem írunk mindig. Sőt :D Képesek vagyunk a mondat közepén elaludni, de semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!