Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon a nő, miért tiltotta le az üzenet írást számomra?
Figyelt kérdés
Írni tudok neki levelet, de nem olvassa el nem válaszol rá. Szeret engem, vagy felejteni akar?2023. okt. 15. 12:50
1/8 Ghgj válasza:
Nem tudhatjuk. Annyit tudunk, hogy saját döntés alapján nem tartja veled a kapcsolatot. Ez nem elég?
4/8 anonim válasza:
"Szeret engem, vagy felejteni akar?" - Ez most komoly kérdés?
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Istenem... 😂 Nyilván szeret. Ja nem ide.
7/8 A kérdező kommentje:
1,5 éve nem beszéltünk a Facebookon, de ha be jelölöm akkor tudok írni üzenetet neki, vissza igazol. A nőnek a középső lánya írt nekem 1 év után Facebookon, hogy az anyja kéri hogy én oldjam fel az üzenet tiltást. Vissza írtam, hogy nem én korlátoztam az anyját, hanem az anyja engem.
2023. okt. 15. 14:10
8/8 anonim válasza:
Most vagy egy nagyon gyenge troll vagy, vagy egy nagyon nagy palimadár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!