Ha be jelöltem valakit Facebook-on, de nem igazolt még vissza, és írtam is neki már üzenetet, akkor lehet tudni ha letiltott? Ha nem is tiltott le, de ha rákattint az üzenet törlésére, elolvasás nélkül, akkor nálam törlődnie kellene az üzenetemnek?
Figyelt kérdés
Elöljáróban annyit, hogy tisztában vagyok a szabályokkal. Ha letiltasz valakit, az adott személy, onnantól kezdve "elvileg" nem talál rád a keresőben, avagy beszélgetést kezdeményezni sem tud veled. Vagy az előbbi nem így van?
Csak azért vagyok most kicsit zavart, mivel az aktuális személyt látom a keresőben, de nem igazolt még vissza, plusz tudnák neki üzenetet írni, de még az előzőt sem olvasta el. Így konkrétan csak a második kérdésem ( az üzenettel kapcsolatos ) válaszára lennék kíváncsi, de ha bárki, bármiben megcáfol, akkor azt megköszönöm.
2015. júl. 21. 15:23
1/2 anonim válasza:
Ha valaki letilt akkor nem találod meg és nem is tudsz neki üzenetet irni:D Olyan mintha nem is létezne:D És azt nem tudja törölni amit te irtál. És ha automatikusan megnyitja a beszélgetést akkor kiirja, hogy látta. És nem letiltott akkor csak nem olvasta el amit irtál:D
2/2 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Köszönöm hozzászólásod és köszönöm az információt is. 1-2 dologgal tisztább lett az egész, viszont abban tévedsz, hogy nem tudja törölni a beszélgetést. Ha messenger-t használ, ott igenis tudja, és ez az infó érdekel engem a legjobban. Ha azzal törli az üzenetem, akkor tőlem is törlődik-e az, amit én írtam neki.
2015. júl. 21. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!