Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljék ezt?
Vagy négy lány akivel már 2 hónapja beszélek, van köztünk 10 év.
Én 28 ő 18.
Egyszer ilyen, egyszer olyan velem, az a baj hogy nagyon érzelgős típus vagyok,próbálok a körülményekhez képest udvarolni neki, de változó a dolog, én arra vágyom hogy végre ne nekem kelljen megtenni mindent a másikért hanem egy kicsit figyeljenek rám is, ő elvárja hogy harcolnak érte, amit meg is tennék ha úgy érezném hogy oda-vissza működik, de ő egyik nap ilyen, másik nap olyan.
Kezdem megkedvelni, mert szerethető típus, de ezt nemtudom hová tenni.
Én 28F Ő 18L
Jó hát még nekem is új a dolog, eddig nem volt még ilyen fiatal kialakulóban.
Nálam nincs olyan , hogy másik három..soha nem is volt, ha valaki tetszik akkor csak rá összpontosítok, a nők tévedésben vannak , mert azt hiszik minden fiú egyforma.
Pedig nem!
Vannak tisztelettudó, normális férfiak is, csak nektek mindíg az kell aki semmi be néz és kihasznál.😇
"ne nekem kelljen megtenni mindent"
De, mind a ketten tegyetek meg mindent a másikért, ha már új kapcsolat lesz... Udvarolni meg neked kell, ha te vagy oda a nőért, ne várd már el valakitől, hogy ő "udvaroljon" neked, amikor te akarod őt. Cselekedj, ha valamit el akarsz érni.
Nem is értem, 2 hónapig mit beszélgetsz? Tedd oda magad, hívd el randira, csapj a lecsóba... ne beszélgessetek hónapokig.
Ha nem érdekled eléggé, akkor meg szállj le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!