Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ugy hogy egy ilyen fiu mindent megoldana az
életembe?
Figyelt kérdés
Igazabol az utobbi idokbe sok problemam van, es mar regota szerettem volna egy olyan kapcsolatott amilyenről mindig is álmodoztam, és tényleg ugy érzem hogy, hogyha jonne egy ilyen fiu az életembe sok problémám elmulna meg nyilvan nem csak a problemakra lenne jo hanem szeretnék már alapbol egy kapcsolatot. A rossz a dologba az, az hogy egyszeruen mintha nem lenne ilyen fiu a földön, és itt most nem is a kinézetről van szo többnyire, hanem az a személyiség amilyenről en mindig is “almodoztam” egyszerűen mintha nem létezne, pedig nem olyan nagyok az elvárasaim meg biztos vagyok benne hogy létezik valahol ilyen fiu, de én mindig az ellenkezöjét fogom ki az ilyeneknek, sok fiunak tetszek, meg tetszettem is visszont valahogy az ismerkedés végén de meg az elején is ugy éreztem hogy ő/ők nem az/azok a fiuk akire én igy vágyok. Már teljesen kezdem azt érezni hogy nem fogok ilyen fiut talalni, tudom hogy létezik ilyen, csak attol félek hogy en nem fogok talalni, meg nagyon ilyesmi kozonsegbe se jarok es igy még nehezebb.
9-szer írtad le az "ilyen/ilyen fiú" jelzőt, és hogy valamilyen problémáid vannak, de egy szót nem írtál arról, hogy milyen. Megválaszolhatatlan a kérdés, a nagy semmiről írtál pár körmondatot, amiben ugyanazt írtad le ötféleképpen.
2024. máj. 28. 07:43
2/26 Noren1989 válasza:
Én amondó lennék, h kevesebb dizni, több emberi interakció.
Vagy szedd a gyógyszereid.
2024. máj. 28. 07:58
3/26 anonim válasza:
Bármi problémád is van, valószínűleg a családi háttered nem a legjobb. Abban bízni, hogy jön egy srác, aki megoldja ezt, az gyerekes naivság. A korod miatt viszont nem meglepő, ha ebben bízol.
Remélhetőleg nem erre fogod alapozni az életed, mert akkor soha nem lesz olyan stabilitás az életedben, amire valójában mindenkinek szüksége volna.
Azt javaslom, hogy elsősorban magaddal foglalkozz, tanulj, fejleszd magad, hogy magabiztos felnőtt légy, aki nem egy elképzelt személy elképzelt jó tulajdonságaira próbálja alapozni a saját életét.
2024. máj. 28. 08:13
4/26 A kérdező kommentje:
Hát inkább családi problémákrol van szo, meg ugye pár éve költöztünk ki külföldre, barátnoimmel is tobbnyire csak a veszekedes van, de még barátokból is mindig a bolondokat fogom ki altalaba, szoval kb ez lenne. Nem találom a helyem nem tudom mi lenne az ami segitene, visszont en ugyérzem ha lenne egy fiu aki tényleg olyan mint amilyet szeretnék akkor boldog lennék mert egy olyan dolog válna valora amire mindig is vágytam, segitene ezekbe az idoszakokba, ott lennénk egymásnak és már attol boldogabb lennék hogy talaltam egy ilyen fiut.
2024. máj. 28. 08:17
5/26 anonim válasza:
Nem mástól kellene elvárnod, hogy megoldja a problémáidat, mert ilyen alapon senki sem lesz neked jó.
Ha már úgy állsz egy emberhez, hogy konkrét személyiséget vársz el a másiktól amit elképzelsz ez is baromság, senki sem tökéletes, te sem vagy az, egy kapcsolatba 2 embernek kell együtt fejlődnie és összecsiszolódni, szerimtem tényleg Disney mesében élsz, és a herceget várod!
2024. máj. 28. 08:19
6/26 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem azt várom hogy az adott fiu oldja meg a Csaladi problemaimat csak boldogabb lennék, nem érezném magam annyira egyedül, lenne valaki mellettem a nehezebb idoszakokba, alapbol van de más az ha valaki barátilag valaki meg szerelmileg
2024. máj. 28. 08:20
7/26 anonim válasza:
Olyan fiú nem létezik aki téged fog babusgatni az idők végezetéig! Esetleg míg bele nem fárad aztán dobni fog. A saját életed te irányítod. Senki se azért él, hogy megoldja helyetted a problémáid. Te ki akarsz használni valakit. Igen önző vagy és éretlen. Remélem nem akad olyan hülye fiú aki hagyja magát neked kihasználni soha!!!
2024. máj. 28. 08:22
8/26 A kérdező kommentje:
Pont hogy az a személyiseg amit szeretnék nemis annyira pozitiv tehat hogy olyasmi fiut akarok akinek szinten vannak ilyen problemai mert jobban megértenénk egymast mint egy olyannal akinek nincsenek ilyen problemai (es ezt tapasztalatbol)
2024. máj. 28. 08:22
9/26 anonim válasza:
Egymást tennétek tönkre. Ne álmodozz hanem tégy valamit jót az életeddel. Mással akarod helyettesíteni amit nem lehetséges, kibúvót keresgélsz.
2024. máj. 28. 08:24
10/26 A kérdező kommentje:
meg mindketten tudnank egymasnak segiteni, ha mindketten hasonlo problemakkal rendelkezunk, es nem csak azert akarok kapcsolatott h valaki megoldja a problemaim hanem alapbol is regota szerettem volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!