Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan hogy csajvakság ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy csajvakság ?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt azt hogy én olyan szerelmes vagyok egy nőbe hogy csak őt látom s a többi nőt észre sem veszem .

Bár komoly párkapcsolatom még nem volt ugyanis engem más nő nem érdekel csakis ő . Vele nagyon szívesen leélném az életemet megházasodnék gyereket vállalnék de csak ha róla van szó. Más nő mellett mindezek szóba sem jöhetnek

Ilyen gyönyörű nő mégegy a világon nincsen mint ő

#Csajvakság
2024. máj. 27. 20:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10# tudom mi a baj veled. Szellemifogyatékos vagy. Azért csinálod azt amit. Adnék ötlelet, de csak vitá szítanék vele szerintem. Elég nagy balf*asz lehet a leírásod alapján. 😁
2024. máj. 27. 22:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Csak egy nőgyülölö mizogin vagyok s csak akkor érzem jól magam ha nőket verhetek és alázhatok meg . Mert én nem tekintem a nőket érzelmi lénynek. Szerintem a nőknek nincsenek is érzéseik csak arra jók hogy széttegyék a lábukat. Én ezt gondolom a nőkről
2024. máj. 27. 22:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Én ugyanez vagyok 28 évesen még nem volt barátnőm, szüleimmel.lakok, nincs munkám de én nem is akarok nagyon dolgozni mert hamar elfáradok mindenbe meg nincs kedvem semmihez. Anyám szokott pénzt adni de nekem van egy kis tartalékom is amivel elvagyok. Anya főz, mos, takarít nekem ez így nagyon jó de vágyom egy barátnőre
2024. máj. 27. 22:44
 14/18 anonim ***** válasza:
De sajnos ezeknek a nőknek az számít hogy lakás meg autó legyen, a jóképűséggel nincs bajom mert sokan mondták már hogy helyes vagyok, majd lesz ami lesz
2024. máj. 27. 22:46
 15/18 anonim ***** válasza:
12# zártintézetben a helyed szerintem. ;) Egy nő sem való neked. Egy kretén vagy aki a felesleges a világban. ;)
2024. máj. 27. 22:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja még remélem azt is, hogy a nemiszerved elrohad amiért ilyen gondolatmented van és így állsz a másik nemhez!
2024. máj. 27. 23:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Na ja a mai nőknek ha a helyes és érzelmileg megfelelő ember és a pénzes sutyerák ambiciozus kozott kell választani akkor az előbbit fogják mert szeretik a kényelmet .. A nők csak akkor választanak átlagos anyagi helyzetű férfit ha látják benne a lehetőséget hogy később még sokra viszi , igen ezek a férfiak kevesebb részre akik az intelligencia magasabb fokát képviselik (nem tartozom kozejuk) . A nok mindig egy befekteteskent kezelik a ferfit ha varni kell ra amig be ér akkor is megeri nekik .
2024. máj. 28. 14:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdezek 17#. Te választasz olyan nőt aki okos ugyan, de nem tiszta a háttere, nem biztos, hogy anya tudna lenni, az sem biztos, hogy fent tudja magát tartani egyedül. Tehá miről is beszélsz? Baj ha nem lúzert választ egy nő? Atyagatya!

Az a baj ha nem akar megváltozni ebből a pasas, de a nő se külömb akkor. Maradjunk annyiban, hogy legyen céltudatos mind a kèt ember.

A kerdező vadbarmot meg kapja a keze közé egy olyan nő aki úgy megveri, hogy egy életre megjegyezze azt, hogy nem szabad bántani senkit oktalanul.

2024. máj. 28. 14:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!