Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy csajvakság ?
Értem ezalatt azt hogy én olyan szerelmes vagyok egy nőbe hogy csak őt látom s a többi nőt észre sem veszem .
Bár komoly párkapcsolatom még nem volt ugyanis engem más nő nem érdekel csakis ő . Vele nagyon szívesen leélném az életemet megházasodnék gyereket vállalnék de csak ha róla van szó. Más nő mellett mindezek szóba sem jöhetnek
Ilyen gyönyörű nő mégegy a világon nincsen mint ő
Én pont beleesek abba kivételbe nálam ez nem átmeneti hanem tartós .
Olyannyira hogy soha nem randiztam még , egyszer majdnem volt randi megbeszéltem egy időt és helyszínt a nővel hogy találkozunk megiszunk egy kávét elcsevegünk megismerjük egymást de amint megláttam őt ledöbbentem csalódott voltam s közöltem vele hogy ez nem fog menni a részemről úgyhogy sarkon fordultam és avval a lendülettel ott is hagytam őt . Végül is a nővel semmi gond nem volt csak annyi hogy nem hasonlított a világ legszebb leggyönyörűbb nőjére
Hát az tuti ha azt nézem hogy 36 évesen:
Nincs munkám
A szülőkkel élek
Soha nem voltam még nővel
Önbizalmam=0
Egzisztencia=0
Tessék! Megírtam már az előbb tök jól ami lesz veled.
Súgok. Végy erőt magadon, tedd félre a magasröptű kèpzelgéseid és vesd bele magad a valóséletbe, különben egy nyomi olyan nyomi leszel vagyis maradsz amit az előbb is már leírtama 7- es hozzászólásomban. Vagy...maradj ugyan az aki most vagy és kussolj róla mert cikis egy kicsit. Nem másnak. Neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!