Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg igaz, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy a férfiak a belsőbe, a nők a külsőbe szeretnek bele?

Figyelt kérdés

2024. máj. 23. 23:51
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
77%

Miért forgolódnak utánam mindenhol, ha nem a külsőt nézik?

Nem ismernek, tehát nem a belső értékeim miatt vigyorognak bambán tescoban, auchanban, postán, piacon stb!

2024. máj. 24. 06:28
 22/38 anonim ***** válasza:
4%

Különben, ha ugy nézed a kérdést, nem arról szól ki kire gerjed, hanem hogy ki lesz szerelmes. Ki kibe szeret bele.

Hogy egy férfi szerelmes legyen, ahhoz kell a belső és a külső IS. Hogy egy nő, ahhoz elég a jó külső, mert sokkal inkább hajlamosak a nők az előnyös külső köré odaképzelni a számukra ideális belsőt..

Míg egy férfi tisztában van vele ha egy nőben csak a külseje fogta meg, egy nő hajlamosabb idealizálni. Ilyen szemszögből nézve van igazság tartalma a felvetett kérdésnek.

2024. máj. 24. 06:31
 23/38 anonim ***** válasza:
63%
Ha ez igaz is lenne, akkor inkább pont forditva! 🤣🤣🤣 A férfiaknak vannak lehetetlen elvarasai a nők kulsejet.illetoen. Nem foeditva
2024. máj. 24. 06:32
 24/38 anonim ***** válasza:
79%

Úgy ismertem a mondást: A nők abba szerelmesek, amit hallanak, a férfiak meg amit látnak.

Amúgy van igazságtartalma.

2024. máj. 24. 06:38
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

A külső a tetszést vagyis vonzalmat váltja ki, azt megszeretni nem lehet, a belső értékei pedig senkinek nincsenek a homlokán, szóval ismerkedni kell. De hogy a kérdésre is válaszoljak, a férfiaknak tényleg fontosabb a külső, akár tagadják, akár nem.

Persze nők közt is van, aki azt nézi jobban, de inkább férfiakra jellemzőbb ez. Itt is láttam már kérdést pl. "120 kg-os férfiként lehet csinos, vékony barátnőm?" Na, akkor mi is fontos a férfinak?

2024. máj. 24. 08:06
 26/38 anonim ***** válasza:
82%

A férfiaknak inkább a külső fontos, ez tény. Nőknek is fontos természetesen, de inkább a belső dominál. Nemhiába mondják a férfiak maguk, hogy vizuális típusúak.

Tök egyszerű példa: A férfiak szex kozben főleg a látványra izgulnak fel, egykettőre elmennek, míg a nőknek több idő kell, nyugalom, biztonság a férfi részéről, hogy el tudják magukat engedni és el tudjanak menni.

Ergó látvány versus érzelem.

2024. máj. 24. 08:21
 27/38 anonim ***** válasza:
7%
Igaz. Pontosan ezt tapasztalom. Ha egy férfi beleszeret egy nő személyiségébe, a külsejét is szépnek fogja látni. Ha egy nő beleszeret egy férfi külsejébe, a személyiségét is szépnek fogja látni.
2024. máj. 24. 08:31
 28/38 anonim ***** válasza:
78%
Elmesélem én hogy jártam. Az egyik volt pasim azt akarta vágassam le a hajam, neki úgy jobban tetszenék, megtettem. A következő meg összejött velem, hát kedves vagyok meg minden, de rájött, neki fontos, hogy hosszú hajú nője legyen, mondom akkor megnövesztem. Persze nem tudta kivárni, hogy megnőjön a hajam! És ez még csak a hajam volt!
2024. máj. 24. 08:31
 29/38 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez egyénfüggő. Egy csomó demiszexuális van, panszexuális akik a belsőbe szeretnek bele nemtől függetlenül. De heteroszexuális között is akadnak olyan emberek akik hiába találnak vonzónak valakit, hiába is történik szex akkor se alakul ki kapcsolat, vagy szerelem. Én úgy gondolom, hogy először (majdnem) minden heteroszexuálist/homoszexuálist/biszexuálist/leszbikust a külső fog meg és csak aztán a belső.
2024. máj. 24. 08:43
 30/38 anonim ***** válasza:
57%
Nem
2024. máj. 24. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!