Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne ezt elmondanom barátnőmnek?
Én nem vagyok naiv, tudom, hogy inkább véget érne a kapcsolat mint fordítva, vagy ha együtt is maradnának nem lennének boldogak. Én ezzel tisztában vagyok. Csak amikor valakit szeretsz nagyon, de nagyon és még mellékesen szerelmes is vagy akkor annak ellenére vele akarsz lenni, hogy két hetente látod, vagy havonta egyszer hiszen karácsonyi ünnepek alatt tovább lehettek együtt, vagy a nyári szünetben és egyszer véget ér az egyetem is.
Nekem az is felfoghatatlan hogyha valakit szeretek akkor eldobom anélkül azt a szerelmet is úgy, hogy mégcsak meg sem próbáltam.
Azért írtam, hogy nem szerelmes, nem szereti igazán.
Más annyira vak a szerelemtől, hogy bár fél, tart az egésztől akkor is reménykedik, akkor is hisz abban, hogy az a szerelem kettőjük között eléggé erős és kockázatot vállal, fejjel bele ugrik.
Nem kell neki vele maradnia, írtam is, fölösleges, de nem szerelem és szeretet amit érez iránta a szó szoros értelmében.
(#1&6)
Volt távkapcsolatom.
(Teljesen más körülményekkel mondjuk...)
De én se vállalnám már be, nagyon megszenvedtem a szakítást (annak ellenére, hogy én mondtam ki...)
A leírtak alapján valóban ez az észszerű döntés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!