Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első szex egy jóval idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex egy jóval idősebb férfival?

Figyelt kérdés
Mennyire érdemes belemenni csak azért mert vonzódok hozzá. De kapcsolat semmiképpen sem lehet közöttünk, maximum csak szeretői viszony.

2024. máj. 22. 11:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
a 20 plusz év sok szerintem- 10-12 a max.
2024. máj. 29. 14:33
 22/37 anonim ***** válasza:
29%

"De kapcsolat semmiképpen sem lehet közöttünk, maximum csak szeretői viszony."

tehat hazas ferfi faxara mennél rá.. tettél mar fel kerdest tudom ki vagy ..

2024. máj. 29. 14:35
 23/37 anonim ***** válasza:
82%

Ne! Nem a pasi kora miatt,hanem mert később bánnád,hogy egy szeretői kapcsolatból lett.

Sokkal jobb elsőnek egy normális komoly kapcsolat,amiből szép emlék lehet,nemcsak pár testi kapcsolat,ahol a másik csak kihasznált.Mert a pasi korából erre lehet tippelni.

2024. máj. 30. 23:32
 24/37 anonim ***** válasza:
81%
Ha még mindig gondolkodsz rajta akkor ne menj bele. Kétségek között vagy. Szinte biztos, hogy első szex után beléhabarodsz és ő meg használni fog míg rád nem un. Vagy már most többet érzel iránta és azért tartasz előre az egész szeretői viszonytól. Így nem éri meg. Kölcsönös zerelemből kéne elveszíteni párkapcsolatban...
2024. jún. 6. 10:23
 25/37 anonim ***** válasza:
77%
Én belementem.. már az első éjszaka lefeküdtünk.. több, mint egy éve együtt vagyunk..
2024. jún. 6. 14:00
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, milyen típus vagy kérdező! Egyesek koránérők és kortársaiknál komolyabban gondolkodók, míg mások gyerekesek még felnőtten is. Akiben felmerül, hogy idősebbhez vonzódik, az kortársai között nem találta és találja meg a megfelelő partnert. Vagyis, hiába beszéli le barát/barátnő vagy GYIK válaszoló, nem fogja tudni pótolni korabelivel az idősebb partnert, hiszen nem arra van igénye a lelkivilágának és szexuális vonzódásának.

Ez fordítva is igaz! Soha nem fog kikezdeni idősebbel, aki kizárólag korcsoportjához vonzódik. De idősebb sem fiatallal, ha a lelke és intim vágyai nem ezt diktálják.

Nem vagyunk egyformák! Akkor kiegyensúlyozott az élet, ha belátjuk a késztetéseinket és utat engedünk nekik. Aki hadakozik a vágyai ellen, az nem lesz boldog.

Konklúzió: Kedves kérdező! Azt tedd, amit a saját lelked, vágyad diktál.

2024. jún. 7. 13:10
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Végül mi lett?
nov. 1. 15:13
 28/37 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nagyon jó volt, 22 évvel volt idősebb 😍 Nem kérek privátot senkitől.
nov. 1. 15:50
 29/37 anonim ***** válasza:
Megtörtént? Bár nem hiszem.
nov. 2. 10:46
 30/37 anonim ***** válasza:
Kiemelted a kérdést fél év után... Még mindig aktuális? 🤣
dec. 6. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!